PSŽ ozbiljno strepi od kazne UEFA: Parižani zbog ponovljenog ispada huligana u nemilosti UEFA (VIDEO)

UEFA zna da bude stroga kada se incidenti ponove

  • 3

O meču PSŽ - Crvena zvezda i dalje se priča, a Parižani takođe sa određenom strepnjom čekaju poteze UEFA.

Nisu navijači PSŽ-a bili nimalo naivni u prošlosti, kažnjavan je klub, protiv Crvene zvezde je bio zatvoren jedan sektor tribina, pa je opet viđen huliganski ispad.

>>>Kralj francuskih advokata brani Zvezdu: Angažovan čovek koji je Karabatiće iščupao iz najvećeg skandala za klađenje! (VIDEO)

PSŽ-ovi ultrasi napali su pristalice Crvene zvezde, pa je L'ekip pisao sa posebnom pažnjom o napadu 200-300 navijača na navijače Zvezde i policiju, koja je odgovorila suzavcem.

- Veliki deo je napustio svoj sektor pre kraja utakmice, kako bi se sukobio sa srpskim navijačima. Pregrupisanje policije i filteri oko Parka Prinčeva su postojali, ali nisu bili dovoljni da spreče nasilje - piše L'ekip, navodeći da to što je incident ponovljen već na sledećem meču, neće dobro uticati na PSŽ.

Neki od momenata jurnjave oko stadiona Printskrin: Youtube/brdo brdo

Neće PSŽ spasiti ni to što se sve odigralo van stadiona, bilo je dovoljno blizu da obuhvata prostor na kome se obezbeđivao meč i sigurnost svih, pa je najblaža očekivana kazna još jedno zatvaranje dela tribina.

U klubu strahuju da će bez navijača dočekati Napoli 24. oktobra, što može biti i najvažniji meč u borbi za osminu finala, pošto je PSŽ već izgubio od Liverpula na gostovanju.

- Lideri PSŽ-a neće biti u Nionu pred UEFA, kako bi branili svoj klub. U prvoj instanci, Disciplinski komitet sudi samo na osnovu svih izveštaja koji su dostavljeni, ali u slučaju žalbe, Parižani će biti saslušani zajedno sa svojim advokatima - podseća L'ekip.

VIDEO - Delije dva puta zvale igrače na Sever posle PSŽ-a

VIDEO - Srbi okupirali pab pored stadiona PSŽ-a, grmi Kosovo je Srbija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N N

    17. oktobar 2018 | 23:18

    Ako se radi o namestanju meca izmedju njih i zvezde krivice su podjednake da bi krajnji rezultat bio bas tih famoznih 5 golova. Videlo se i u samoj utakmici da su i oni neke sanse gde su bili sami pred golom zvezde promasivali sti ni osnovci nebi promasili. Kazniti i jedne i druge ako postoji krivica jer utakmicu u ovakvom slucaju ne moze namesteti samo jeda tim vec oba u dogovoru.

  • Mihailović

    18. oktobar 2018 | 10:14

    Ne vjerujem na nameštanje, čuo sam da će CZ primiti 5 komada od kladioničara...ali mislio sam da govori na osnovu razlike u kvalitetu...gledao sam utakmicu ...kako igrači prate centaršut i ne idu na loptu i prime gol,mislio sam da su bili stegnuti...a sada neznam šta bi mislio jer ipak su pod velikim pritiskom i zbog fudbala i agresivnih navijača ...???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA