≫ 

Rikardo puca od samopouzdanja pred derbi: Ne bih o Zvezdi, dajte da pričamo o Partizanu (VIDEO)

Napadač veruje u sebe, ali i pobedu Partizana u derbiju

  • 11

Špic Partizana Rikardo Gomeš rekao je posle pobede nad Proleterom od 3:0, da su crno-beli spremni i da raspoloženi očekuju meč sa Crvenom zvezdom narednog vikenda.

- Radim za ovo, za ovo što ste videli da se desilo danas i nastaviću da treniram za ovakve stvari. Promašio sam u nekim situacijama, ali to je normalno, to je utakmica. Nismo je počeli dobro i onako kako smo završili prvo poluvreme, ali je najvažnija pobeda tima - rekao je Rikardo koji je bio dvostruki strelac u 41. i 45. minutu.

Sledi derbi, najveća utakmica i praznik srpskog fudbala.

- Naravno da zahvaljujući ovoj i prošlonedeljnoj pobedi imamo više samopouzdanja. Pokušavamo da igramo dobro, znamo da nam je derbi velika prilika i probaćemo da dobijemo ovu utakmicu - kaže Rikardo.

- Nadam se da mogu da nastavim ovaj niz i kontinuitet i u derbiju - rekao je napadač crno-belih i dodao  - Jedva čekam sledeću nedelju, navijači mogu da dođu i podrže nas kao što uvek rade. A o Crvenoj zvezdi ne bih da pričam, radije bih o Partizanu, hvala - istakao je Gomeš.

VIDEO - Majstorija Rikarda za 2:0

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA