≫ 

Srbin trese Englesku i Španiju: Gvardiola krade Barseloni Luku Jovića!

Postavlja se samo jedno pitanje - da li ga Pep želi dovoljno kako bi ga privoleo na potpis?

  • 7

Luka Jović trese fudbalsku scenu evropske elite, a redu klubova koji ga žele pridružio se Mančester siti.

Pep Gvardiola video je koliko je Barselona zainteresovana za Luku, ne bez razloga. Jović rešeta u Bundesligi i Ligi Evrope, najbolji je strelac Nemačke i postao je meta najvećih potpuno zasluženo.

Skauti Barselone su ga navodno gledali uživo već 14 puta od starta sezone, spominjao se čak i Real, zatim Čelsi i Bajern, koji figurira kao opcija za ostanak u nemačkom fudbalu.

Ipak, ostrvski mediji tvrde da i Siti ozbiljno prati i skautira igre Jovića jako dugo, pošto može da odigra dobro na više pozicija, čak i kao "desetka".

Zašto je Zvezda morala da proda Luku Jovića za "siću", a danas Real i Barsa nude za njega 45 miliona evra?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vvv

    28. februar 2019 | 10:46

    Ako si pametan mali, svima ces reci ne, i ostati tu u Frankfurtu da napredujes jos.. Gde god otisao od vecih klubova, stavice te na klupu i onda ti davati sansu na kasicicu. Ovako u Ajntrahtu imas lidersku ulogu, Bundes liga je jaka liga i mozes da sijas. Zato pamet u glavu, bar jos jednu sezonu ostani tu gde jesi.

  • BralE

    28. februar 2019 | 13:54

    Ovo ti je situacija, kao kad neko ko voli dobro pojesti, ne jede danima i onda mu odjednom stavite peceno prase na sto ali bez noza i hljeba!!! Ono sto hocu da kazem je da , ako ode u neki od ovih klubova ( koji su inace prevelik zalogaj za njega iako je gladan fudbala), moze veoma lako sebi karijeru upropastiti! Ali isto tako, ako ostane u Frankfurtu, moze veoma lako ostati gladan, odnosno stagnirati ( citaj: lagano propadati),jer je klub postao jednostavno „pretanak“ za njegov kvalitet i tu nema potrebe da se zadrzava, ako zeli po koji pehar u kolekciji. Njemu je trenutno potreban klub koji ima potencijal za, npr. osvajanje nacionalne lige ili Liga Evrope!!! Znaci ne gigant, koji godinama zari i pali i sa mnogo konkurencije, ali opet klub dostojan postovanja! Ja predlazem: Dortmund, Napoli, Atl.Madrid ili evtl. Man.Utd. koji je na dobrom putu da povrati staru slavu! Aj‘ uzdravlju!

  • Бане

    28. februar 2019 | 11:06

    Немој код плаћеника...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA