Solari o povratku Murinja u Madrid: Real ima više udvarača od Džulije Roberts

Trener Real Madrida Santjago Solari šaljivo je odgovorio na povezivanje Žozea Murinja sa timom Reala

  • 1

Murinjo je bez posla od decembra kada je dobio otkaz u Mančester junajtedu, a mediji ga već danima "vraćaju" na klupu Reala na kojoj je već sedeo (2010-2013).

To mesto nije upražnjeno pošto je Kraljevski klub nakon otpuštanja Julena Lopetegija angažovao upravo Solarija, ali kao privremeno rešenje. Međutim, Solari je ismejao tvrdnje novinara da će ga Murinjo zameniti.

- Real Madrid ima više udvarača od Džulije Roberts, to je meni sasvim normalno - rekao je aktuelni trener Reala na konferenciji u ponedeljak i nasmejao sve u sali.

Ipak, s obzirom na to da Real ne uspeva da održi korak za Barselonom u Primeri, te da je izgubio od Blaugrane dvaput za nekoliko dana, čini se da se Solari neće zadržati previše dugo na poziciji trenera.

- To je mešavina nekoliko stvari. Deo našeg posla je da popravimo šta može da se popravi. Ponekad lopta pogodi stativu i uđe, ponekad ne - kaže Solari, verujući da njegov tim i dalje ima dovoljno karaktera da se do kraja bori za preostale trofeje.

VIDEO - Autobus pun fudbalera Reala prošao ulicama grada, navijači pali u trans

(MLJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Viali cg

    5. mart 2019 | 11:59

    Ti solari pojma nemas. ..nemas aytoritet ekipa slabo igra radi ko sta hoce. ..najbolje idi odmah

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA