Gol ne važi, šta se praviš lud, zar ne znaš? Legendarni fudbaler opisao namešten meč protiv Partizana i prizvao novog Arkana u srpski fudbal!

Radmilo Mihajlović smatra da se "mali" ne pitaju ništa pored Zvezde i Partizana

  • 22

Legendarni srpski fudbaler Radmilo Mihajlović, dao je intervju za Mondo u kojem je poručio da bi za Srbiju bilo dobro da se pojavi novi Arkan, jer je jedino on uspeo da spreči Zvezdu i Partizan da budu šampioni.

- Žao mi je što su se neke stvari rešavale daleko od terena za igru. Tako je i danas. "Mali" se bukvalno ni za šta ne pitaju. Dok je Arkan bio na čelu Obilića, Zvezda je na svojoj koži osetila šta znači kada ti neko ne dopušta da budeš šampion. Izgleda da su nam potrebni novi Šajber i novi Arkan, pa da neko treći osvoji titulu. Ja sam zvezdaš od malena, sin mi je ponikao u Zvezdi, nije mi ni Partizan mrzak, navijam i za jedne i za druge kada igraju u Evropi, ali ne vidim smisao u tome da svake sezone ta dva kluba imaju tapiju na prvo mesto - poručio je bivši igrač Željezničara, koji se prisetio i čuvenog "Šajberovog kola".

Željko Ražnatović Arkan na Marakani pored Dragoslava Šekularca, tadašnjeg trenera Zvezde; Foto: MN Press

- Najiskrenije, mi mlađi nismo znali za dogovor. Borili smo se za plasman u Kup UEFA, Partizan za titulu. Kada sam dao gol u prvom poluvremenu i otišao van terena da se radujem, sudija Beriša Šinasi mi je pokazao žuti karton i rekao:

- "Gol ne važi, šta se praviš lud, zar ne znaš?" - Ja u čudu. Znam da sam krenuo sa svoje polovine, nema govora o ofsajdu. Tada sam shvatio da nisu čista posla. U poluvremenu smo ušli revoltirani u svlačionicu, u jednom trenutku nismo hteli ni da nastavimo utakmicu. Uprava je zapretila da moramo da izađemo. Sećam se da sam sa Smajom Verlaševićem koji je te sezone došao kod nas iz Tuzle, sklopio dogovor da izginemo na terenu i da im svima pokvarimo planove.

- Nažalost, sve je već bilo rešeno. Kako bi pao gol na JNA, tako je padao i na Koševu. Posle su me dodatno iznervirali zbog te nove utakmice. Izmaltretirali su nas da dođemo sa mora i da uhvatimo čarter za Beograd, da bi nas na stadionu sačekale prazne tribine i protivnik koji nije želeo da izađe na teren. Besmisleno - prisetio se Mihajlović.

VIDEO: Terzić o tome kako je Arkanu rekao "Ne" i kako se borio sa opasnim likovima u fudbalu

VIDEO: Kako je Bata Radulović pokazao zube pred 30 Arkanovih drugara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesa CZ

    5. mart 2019 | 16:33

    Prepošteni Partizan...

  • Miki rubiroza

    5. mart 2019 | 16:55

    Ma ne bi to ovi iz JSD-a.....

  • FANTOM

    5. mart 2019 | 16:29

    Opet Zvezdas komentarise na svoj nacin. Igrao za Zeljeznicar iz Sarajeva i nije mu jasno kako Partizan da pobedi Zeljeznicar u Beogradu a jasno mu je da Zvezda pobedi Sarajevo u Sarajevu sa 5:2 . Naredno prvenstvo Partizan poceo sa minus 9 bodova ali uspeo da se spase i ostane u lugi . Pitate se koje postao sampion?. Ha ha ha .,.,.............HA!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA