Crveni đavoli u (ne)mogućoj misiji u Parizu, Kolarov u Portu

Vreme je za nove golove i dobr epoteze u Ligi šampiona

  • 3

Drugog dana revanš mečeva osmine finala Lige šampiona fudbaleri Pari Sen Žermena čekaju Mančester junajted sa velikom prednošću od 2:0, dok će Porto pokušati da nadoknadi 1:2 iz Rima protiv Rome na Dragau.

Pred Junajtedom je praktično nemoguća misija nakon poraza na Old Trafordu, jedinom od dolaska menadžera Olea Gunara Solskjera, jer mu je potreban veliki preokret na Parku prinčeva i to praktično bez pola tima zbog povreda, na čijoj listi je i srpski reprezentativac Nemanja Matić, ali i bez suspendovanog Pola Pogbe.

Em je Junajted kod kuće izgubio, em je u Pariz krenuo bez desetorice igrača, praktično sa „vrtićem“. Sve nagoveštava novi poraz od PSŽ-a, a kvota na keca je 1,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - Mančester Junajted

Na drugoj strani trener Tomas Tuhel ne računa na prvu zvezdu Nejmara, takođe zbog povrede, dok je iz istog razloga neizvestan Edinson Kavani, ali i bez njih su Parižani veliki favoriti za prolaz među osam najboljih.

Detalj iz prvog meča dva tima; Foto: Tanjug/AP

Posebno ako se zna kako su "sveci" nadigrali Junajted na Old Trafordu na krilima Kilijana Mbapea...

Dva gola Nikole Zaniola bila su dovoljna Romi za trijumf na Olimpiku protiv Porta, ali ne i za sigurnost jer su se Portugalci izvukli u finišu preko Adrijana Lopeza.

Upravo taj pogodak daje Portu veliku nadu da može da nadoknadi zaostatak, ali i činjenica da je slavio na sva tri prethodna duela u elitnom takmičenju na svom terenu ove sezone. Istina, protiv slabijih rivala od Rome, Galatasaraja (1:0), Lokomotive iz Moskve (4:1) i Šalkea (4:1).

Roma je kod kuće slavila sa 2:1, ali na revanš ide posle poraza od Lacija (0:3), ali ni Porto nije u najboljem raspoloženju pošto je za vikend izgubio od Benfike. Kec na Dragau je 1,90, iks 3,50, a dvojka 4,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Porto - Roma

I Porto i Roma, u čijoj startnoj postavi se očekuje kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov, napravili su su loše uvertire porazima od ljutih rivala Benfike (2:1), odnosno Lacija (3:0), pa bi prolazom u četvrtfinale jedan tim zacelio rane.

Mečevi na Parku prinčeva i Dragau zakazani su za danas od 21 sat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA