≫ 

Krstajić uzalud išao kod Milivojevića u London, Luka ne želi da igra za one koji su mu pripisivali pokušaj puča

Ništa od povratka pouzdanog veznog igrača u nacionalni tim

  • 34

Dok je Mladen Krstajić selektor Srbije Luka Milivojević teško da će ikad biti deo nacionalnog tima, čak ni sastanak pojačanog tima FSS u sastavu Pantelić, Kovačević, Krstajić sa kapitenom Palasa nije dao rezultate, jer je Luka ostao pri svom prvobitnom stavu.

TROJKA FSS-A IŠLA NA PREGOVORE

Pomenuta trojka je nedavno išla na noge Luki u London, ali se sve završilo bez uspeha u pokušaju da ga odobrovolje da se vrati u reprezentaciju.

Na tu temu je pričao Krstajić u petak prilikom objavljivanja spiska za mečeve sa Nemačkom i Portugalijom na kojem, pored Milivojevića, nema ni Nastasića koji takođe bojkotuje nacionalni tim zbog selektora.

U ovom trenutku nije spreman da igra, šta god to značilo: Luka Milivojević Foto: Tanjug/AP

LUKA ISTAKAO DA NIJE SPREMAN DA IGRA ZA SRBIJU

- Želeo bih da se vratim na neke priče da ne bi bilo okolišanja. Zajedno sa potpredsednikom Pantelićem i direktorom Kovačevićem, bili smo u Londonu pre par nedelja i pričali sa Lukom. On nije spreman da igra više za Srbiju, mi smo pokušali da neke stvari stavimo sa strane, zato što niti je Luka Srbija, niti je Krstajić Srbija. Pričalo se da svi žele sve najbolje da imamo sve igrače na raspolaganju, neki su drugačije odlučili. Ne bih se više vraćao na tu temu - rekao je Krstajić novinarima u Staroj Pazovi, prenosi Mozzartsport.

Na mundijalu ga optuživali da je hteo puč, a preko toga ne može da pređe: Luka Milivojević Foto: AP/Tanjug

NIKO IH NIJE NAGOVARAO DA IDU U LONDON

Krstajiću je postavljeno pitanje od koga je potekla inicijativa da se ide na sastanak sa Lukom, na šta je odgovorio:

- Ja sam u službi srpskog fudbala, pokušavam na moj način uz dogovor da napravimo dobro za srpski fudbal. Neke stvari morate da rešavate u hodu, jer ako hoćete da se bavite ovim poslom, kao igrač ili trener, morate da balansirate, jer ste deo reprezentacije. NIsmo išli ni na čiji nagovor, već posle razgovora u savezu.Bio sam nekad igrač, nemam nikakav problem ni sujetu da pređem preko nekih stvari, jer je Srbija iznad nas - dodao je Krstajić.

Epilog sastanka je donekle i očekivan, Luka ne može da pređe preko činjenice da su ga čak i pojedini saigrači iz reprezentacije (Rajković, Lukić), kao i neki bivši članovi stručnog štaba (Milan Obradović), preko medija optuživali za pokušaj puča u reprezentaciji, a navodno sve po direktivi uticajnog menadžera.

Teško da iko preko takvih optužbi mogao da pređe...

Ilustracija: Nikola Jovanović/Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jooojjjj

    8. mart 2019 | 12:57

    Isao je Krstajic u London da se gotivi o trosku FSS a usput i da poprica sa Lukom. Cuj nije Luka spreman da igra vise za Srbiju?! To nije tacno! On nece da igra dok si ti selektor! A ti, da imas imalo casti, morala i obraza, dao bi ostavku i prepustio to nekom strucnom treneru. Sramota od selektora!

  • vlada

    8. mart 2019 | 12:50

    Bravo Luka . Krstajicu odlazi vise .

  • ogi

    8. mart 2019 | 13:10

    Bravo Luka!svaka cast!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA