≫ 

Kako će Jović, Rebić i Srbi iz Ajntrahta pomiriti Ikardija sa Interom

Inter će narednih dana morati da donese bitnu odluku

  • 0

Napadač Intera Mauro Ikardi izneo je nove zahteve pred čelnike neroazura sa ciljem da se vrati igranju u prvoj postavi, ali i da bi se popravio njegov ugled među navijačima milanskog tima.

Ikardi je od 13. februara punih mesec dana van sastava ekipe Lučana Spaletija, navodno zbog upale kolena i oduzeta mu je kapitenska traka kluba. Nedavno je Spaleti rekao da Ikardi može da igra, ali je Argentinac odbio.

- Ne, ja ću vam reći kada budem spreman da igram - citirao je Spaleti svog igrača. Sada je po svemu sudeći spreman, a prethodnih nekoliko dana, njegov pravni zastupnik se sastajao sa predsednikom Intera Bepeom Marotom.

Foto: Tanjug/Ap

Ikardi traži da klub javno objasni zašto mu je skinuta kapitenska traka (i da mu bude vraćena), jer čitava ta situacija i dalje nije potpuno čista. Dok su u klubu davali tek nagoveštaje, Ikardijeva menadžerka i supruga Vanda tvrdi da je odluka o oduzimanju trake došla iznebuha.

Argentinac smatra da nije ništa skrivio, pa ne vidi zašto bi se izvinjavao svojim saigračima, što je jedna od stvari koju će klub zahtevati od njega. Rešenje čitave ove zavrzlame bi sada moglo da se ubrza iz jednostavnog razloga - rasporeda Intera u narednim utakmicama.

Pre svega, Neroazure očekuje revanš u Ligi Evrope protiv Ajntrahta i taj duel su u Milanu veoma ozbiljno shvatili svesni opasnosti koju predstavljaju udarne igle Ajntrahta: Luka Jović, Ante Rebić, Sebastijan Aler, Mijat Gaćinović i Filip Kostić.

Inter je u Nemačkoj pre dva dana ostvario pozitivan rezultat 0:0 i ima priliku da prođe do četvrtfinala Lige Evrope ako ostvari makar minimalnu pobedu kod kuće.

Ikardi je u prednosti jer zna da klub ne može u tom revanšu da računa na Lautara Martineza kao jedinog napadača pa im treba podrška klasnog golgetera kao što je Mauro. A ako Lautaro dobije žuti karton ovog vikenda, biće suspendovan i u Seriji A za utakmicu sa Milanom u "Derbiju della Madonnina".

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA