≫ 

Bajern sa šest golova osramotio Volfsburg i uhvatio zalet za LIverpul, Borusiji se isplatilo "kasno paljenje" sa Štutgartom! (FOTO)

Raspucali su se Bavarci u drugom delu sezone

  • 0

Fudbaleri Bajerna iz Minhena pobedili su Volfsburg sa 6:0 u meču 25. kola Bundeslige i tako upisali petu vezanu pobedu u domaćem takmičenju.

Gosti su na Alianc Areni uspeli da pruže kakav-takav otpor samo do 34. minuta kada je Gabri otvorio seriju golova Bavaraca koja se nastavila samo 3 minuta kasnije kada Levandovski udvostručuje prednost.

U nastavku Rodrigez sa nekih 17 metara postiže treći gol koji je upalio crveni alarm u gostujućoj ekipi.

Do kraja, treneri obe ekipe napravili su sve tri izmene, koje su, očigledno, više prijale domaćim fudbalerima.

Centralna figura susreta bio je Frenk  Riberi koji je uspeo od 76. do 85. minuta da spakuje tri asistencije, i to Mileru, Kimihu i Levandovskom za 6:0, kojim je uhvaćen potpuni zalet za revanš u Ligi šampiona sa Liverpulom.

Foto: Tanjug/AP

Sa druge strane, Borusija iz Dortmunda nastavila je sa lošim partijama, a ovog aputa, mučenje sa Štutgartom završeno je pobedom od 3:1.

Rezultat Milionera ne prikazuje realno stanje na terenu jer su domaći fudbaleri preko Marka Rojsa pogodili u 61. minutu sa penala, da bi izjednačio Kempf na 1:1.

Ovaj rezultat ostao je na snazi d opred kraj susreta, kada u 84. minutu agoniju prekida Alkaser, za vekliko slavlje na tribinama, koje je upotpunjeno u nadoknadi vremena kada je Kristijan Pulišić povisio na 3:1 čime je postavljen konačan rezultat.

U ostalim mečevima, Lajpcig i Ausburg su odigrali bez golova. Frajburg je savladao Hertu sa 2:1, z akoju je Grujić odigrao svih 90 minuta. Petersen je doneo prednost domaćinu u 27. minutu, da bi Ibišević izjednačio na 1:1 u 77. minutu. Ipak, Ibišević je postigao autogol u 80. minutu za konačnih 2:1 u korist Frajburga.

BUNDESLIGA, 25. KOLO

Verder - Šalke 4:2

Subota 

Bajern - Volfsburg 6:0

Borusija Dortmund - Štutgart 2:1

Frajburg - Herta 2:1

RB Lajpcig - Augzburg 0:0

Majnc - Borusija Menhengladbah

Nedjelja

Hofenhajm - Nirnberg

Hanover - Bajer Leverkuzen

Ponedjeljak

Fortuna Dizeldorf - Ajntraht Frankfurt

Standings provided by Sofascore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA