≫ 

Fešta na Marakani, Zvezdin "poker" protiv Zemuna, Milojević novi rekorder kluba! (FOTO) (VIDEO)

Crveno-beli rutinski savladali goste, 52. put zaredom završili meč bez poraza u prvenstvu

  • 79
Foto: MN Press

Lagan trijumf crveno-velih uz svečarski ambijent pred 21.000 gledalaca na "Marakani", savladan je Zemun sa 4:0, uz dva penala, ali i rekord Vladana Milojevića za klupske almanahe.

Bio je ovo 52. prvenstveni meč zaredom koji crveno-beli nisu izgubili, i to na rođendan najuspešnijeg trenera Zvezde u postbarijevskoj eri.

Izdržali su gosti dobrih pola sata, isparirali favoritu, a onda su stvari "legle" na svoje mesto, kvalitet je isplivao, a mreža Zemunaca je načeta iz penala iz kojeg je Marin postigao gol za 1:0.

Sporan ili ne - procenite sami.

Bivši nemački reprezentativac je minut kasnije izašao zbog povrede, ušao je Ebisilio, a njegovi saigrači su dovršili ono što je on započeo. Raspoložen je bio vunderkind Joveljić, koji je nakon dve propuštene šanse, iz treće profitirao nakon asistencije Jovančića i postavio konačnih 2:0 za poluvreme.

Vredi pomenuti i izvanrednu intervenciju Borjana na 0:0, Kukuličić je mogao da se proslavi evrogolom sa 17 metara, gađao je dalji gornji ugao, baš tamo gde se bacio Zvezdin golman i zaustavio pokušaj igrača Zemuna.

I Delije su, poput igrača, imale svoj šou čija je kulminacija bio veliki vatromet povodom rođendana kluba sa "Marakane", 74. po redu.

Milojevićev tim se nije zadovoljio urađenim u prvom delu meča, pa je viđena velika inicijativa i u nastavku, i još jedna penal koji je iznudio sveprisutni Joveljić. Povukao ga je za dres igrač Zemuna, tek toliko da sudija Šegrt pokaže na belu tačku.

Pavkov je trećim golom u tri meča nastavio seriju, razgalio Delije, koji su u nastavku sa severa davale dobar štimung fudbalerima.

Tačku na goleadu stavio je autogolom Zlatković nakon ubačene lopte levog beka danas Stojkovića. Matirao je defanzivac Zemunaca svog golmana, pa je slavlje i crveno-bela fešta mogla da se pojača na maksimum i krene slavlje zbog rekorda Milojevića, dosad nezabeleženog u istoriji kluba sa "Marakane".

Nije bilo velikih uzbuđenja do kraja, Zemunu predstoji grčevita borba za opstanak, a Zvezdi nastavak borbe za oba domaća trofeja. Prvi naredni meč je četvrtfinale Kupa sa Radnikom iz Surdulice u sredu.

Crvena zvezda - Zemun 4:0

(Marin 31.p, Joveljić 43, Pavkov 52, Zlatković 68. ag)

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Gajić, Savić, Babić, Stojković - Jovičić - Jovančić (od 70. Vulić), Marin, (od 37. Ebisilio), Ivanić - Pavkov (od 56. Vukanović), Joveljić.

ZEMUN: Milošević – Mijailović, Azemović, Zlatković, Vučić – Kiso, Kukuličić (od 56. Tomić), Nešović, Sinđić (od 46. Tošeski), Ilić - Vidić.

Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP

Superliga, 26. kolo

Radnički Niš - Mladost 1:0

(Ranđelović 40)

Napredak - Vojvodina 0:0

Crvena zvezda - Zemun 4:0

(Marin 31.p, Joveljić 42, Pavkov 52, Zlatković 67)

Nedelja

Dinamo Vranje - Čukarički 15

Spartak Subotica - Radnik 15

Voždovac - Partizan 17

Proleter - Rad 17

Bačka - Mačva 17

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr Laza

    9. mart 2019 | 22:13

    No Djani no party No Tole no titula

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    9. mart 2019 | 19:53

    Јел ово беше 52 утакмица без пораза. Идемо даље до 152 утакмице, сваком утакмицом се повећава продаја марамица овим плачљивцима са лавора

  • GP

    9. mart 2019 | 20:47

    A ljudi pa dokle vise??? Da li je moguce da se navijaci ove zvezde mogu radovati ovakvim pobedama? Cim ne ide odmah sudija izmisli penal i tako se nacne protivnik. Zar je moguce da se sude ovakvi penali, neverovatno, i onda se ljute kada ih navijaci Partizana prozivaju. Dobro je rekao Lalatovic posle utakmice sa Partizanom da ima trenutno najbolji tim u Srbiji. Stvarno je ovo bruka i sramota sta zvezda radi, a i jos pricaju o nekim rekordima. Neverovatan blam!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA