Stavio mi je ruku u gaćice i ugurao prste: Još jedna devojka optužila igrača Dinama za zlostavljanje (VIDEO)

Modre drma skandal u trenutku kada beleže najveći evropski uspeh

  • 9
Razgovor devojke i novinarke Printskrin: Vijesti.rtl.hr

Slučaj Ive Bošnjak, devojke koju je navodno zlostavljao fudbaler Dinama iz Zagreba Ijaji Atimven, očigledno nije jedini s obzirom na to da se javila još jedna devojka koja je bila u ''milosti i nemilosti'' Nigerijca.

Samo, za razliku od Ive koja je u javnost izašla imenom i prezimenom, druga devojka je želela da ostane anonimna zbog straha. Međutim, pristala je da govori za portal Vijesti.rts.hr.

- Prvo je pokušao da me svuče, ali sam se odupirala. Zatim me je gušio, a drugom rukom ponovo počeo da skida. Molila sam ga da prestane, ali je on počeo da šamara - rekla je devojka i dodala:

- Zatim mi je stavio ruku u gaćice i ugurao prste. Osećala sam se jadno i poniženo. Nisam mogla da verujem da tako nešto može da se desi. Ne želim da budem poput Ive predmet javnog linča gde će me svi vređati. Niko mi neće verovati, kao što ne veruju ni njoj, jer je mentalitet naših ljudi da sam kriva zato što sam žensko.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by I V A (@iva977) on

Na pitanje zašto nije prijavila policiji, devojka je dodala:

- Zbog reči: ''Ja sam iz Dinama, ja sam veliki igrač, mogu da radim šta hoću.''

Iz Dinama nisu želeli da komentarišu, jer navodno nisu upoznati sa tvrdnjama ove devojke, dok iz njihovih reči indirekno može da se nasluti da veruju svom fudbaleru.

To se pogotovo odnosi na prvi slučaj kada je Iva Bošnjak javno rekla kako ju je Nigerijac zlostavljao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Wien

    11. mart 2019 | 10:46

    Nije mentalitet na Balkanu da ne vjeruju jer si zensko nego vas ne cijene jer ste same sebe unizile trceci za novcanicama ...nisi izabrala domacina nego siledziju...kad vas neko kupi i ne posmatra vas kao nesto drugacije uzvisenije...vidi vas kao kupljenu stvar....zao mi je ali je ovo susta i surova istina...naravno da tog idiota treba zeatoko kazniti...nema opravdanja...

  • Любитель

    11. mart 2019 | 11:07

    Шта си очекивала, како сте ступили у контакт, како си се нашла тамо негде у неком стану, ко те препоручио, хтела си да те научи да играш фудбал.....?Апсолутно сам против сваког вида силе. О потенцијалним непријатностима се размишља раније!

  • Basta

    11. mart 2019 | 11:00

    Jadna nevina nista nije znala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA