≫ 

Zvezda potpisala još jedan dugoročni ugovor! Joveljić na Marakani do 2023.

Uz produžetak ugovora ide i povećanje plate na godišnjem nivou

  • 6

Mladi napadač Crvene zvezde Dejan Joveljić trenutno ima dogovor sa srpskim šampionom do kraja juna 2021, a po novom ugovoru će se obavezati na vernost dve godine duže, odnosno do leta 2023. uz povećanje plate,a pominje se da će biti oko 100.000 evra.

Joveljić je ove sezone bio akter u 10 prvenstvenih i po dve utakmice Lige šampiona i nacionalnog Kupa. Uglavnom je ulazio u igru sa klupe, ali i pored toga je postigao pet golova, što se može smatrati odličnim učinkom za 19-godišnjaka.

Produžetak ugovora nagoveštava da bi Vladan Milojević do kraja sezone, a svakako tokom sledeće, mogao ozbiljnije da računa na momka iz Bijeljine.

- Izuzetno sam srećan što mi je Crvena zvezda ukazala poverenje produžetkom ugovora. Nadam se da ću to opravdati igrama, golovima i zalaganjem na terenu. Lično sanjam još mnogo golova, pobeda i titula u Zvezdinom dresu. Dosta igrača koji su bili deo naše Omladinske škole u prethodnom periodu su produžili ugovore u prvom timu, to je jako bitna stvar za naše rezultate, kao i atmosferu u svlačionici – rekao je Joveljić.

Foto:crvenazvezdafk

Sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela istakao je zadovoljstvo što je izuzetno talentovan mladi golgeter produžio ugovor sa našim klubom.

- Veoma sam srećan, Joveljić je najtalentovanije dete iz Omladinske škole u ovom trenutku. Već je duže vreme sa nama, ima dosta utakmica u prvom timu, debitovao je i u Ligi šampiona. Verujem da će ovim potpisom i navijači biti zadovoljni, jer oni uvek imaju posebna osećanja prema svojoj deci i igračima koji su ponikli u našoj Omladinskoj školi – rekao je Mrkela.

Od našeg mladog špica očekuje se još mnogo golova u prvom timu Crvene zvezde.

- U genetskom kodu rasnih strelaca je da su gladni golova. Joveljić jeste jedan od takvih i verujem da će glad za golovima zadržati još dugo – poručio je sportski direktor, a na njegove reči nadovezao se i mladi napadač:

- Radujem se svakom golu i siguran sam da će ih biti još mnogo – zaključio je Joveljić.

VIDEO: Dejan Joveljić daje gol u Superligi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danju nocu svaki dan

    12. mart 2019 | 14:36

    Da budes opet ona prava Zvezda kao nekad pre!!! A ovima cemo pokloniti onaj katanac sto su pominjali pre par godina

  • Semajlirane_pufne

    12. mart 2019 | 14:33

    Bravo

  • Semajlirane_pufne

    12. mart 2019 | 14:43

    Ja bih i dodao klauzulu od 15milki i to tek da ide za 3-4 sezone

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA