≫ 

Zvezda sprema tim za leto i napad na Ligu šampiona! Rodić produžio ugovor do 2022. godine!

Još jedan potpis na Marakani pokazuje da se ozbiljno razmišlja o napadu na novu Ligu šampiona

  • 15
Milan Rodić Foto: Marko Jovanović

Posle Milana Pavkova, Filipa Stojkovića, Vujadina Savića, Milana Borjana, Branka Jovičića, Marka Gobeljića, Dejana Joveljića novi ugovor sa Crvenom zvezdom potpisao je i Milan Rodić i to do 2022. godine.


Crveno-beli su ovim potezom sačuvali kičmu tima koji je uspešno igrao u najelitnijem evropskom takmičenju, pošto su čak osmorica igrača produžili, ili će produžiti vernost sa klubom. Posebno važna stavka za trenera Vladana Milojevića jeste dogovor sa Milanom Rodićem.

Uskoro opširnije...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ilija

    12. mart 2019 | 15:35

    Ali ne za 300000€ koa vasi nego za par i vise miliona e to je razlika izmedju srpskog kluba Zvezde i JSD sa tri frakcije.

  • nele

    12. mart 2019 | 17:32

    Zvezda trenutno ima 30tak igraca manje-vise pribliznog kvaliteta od kojih odskacu Borjan, Marin i donekle Ben. Nama treba da prodamo bar 5+ igraca a da ne dovedemo ni jednog ili ako dovedemo nekog da bude kvalitet Marina, igrac koji ce praviti razliku. Ovako nam je sve jedno da li igra Jovicic, Jovancic,Causic, Meleg, Simic, Vukmanovic, Ivanic, Gobeljic ili neko treci. U napadu Boace/Pavkov(prodati jednog)+Joveljic+Vidic. Problem je i kad prodamo igraca mi dovedemo nekog, verovatno da bi izvukli pare iz kluba...

  • Evrići

    12. mart 2019 | 15:23

    Ne zanosite se potpisima, čim neko mahne evrićima, moći će da bira koga će da kupi! Klasična žvaka za navijače...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA