≫ 

Levandovski okrivio Kovača za fijasko protiv Liverpula!

Ima nešto trulo u ekipi bavarskoj...

  • 3

Napadač Bajerna Robert Levandovski indirektno je prozvao trenera Nika Kovača zbog poraza u osmini finala Lige šampiona.

On smatra da je pogrešna taktika uticala da Bavarci ispadnu od Redsa, a klub je prvi put posle osam godina završio Ligu šampiona pre četvrtfinala.

U prvom duelu na Enfildu bilo je 0:0, dok su Englezi slavili na Alijanc areni u revanšu sa 3:1, a tokom celog meča je provejavao utisak da je Bajern prilično jalov, čak je i pogodak bio autogol Matipa.

- U Engleskoj nismo rizikovali uopšte, niti pokušali da postignemo gol. Sad, takođe. Nismo bili ofanzivni, nismo se trudili da stvorimo mnogo šansi. To je bio osnovni problem. Igrali smo kod kuće, ali nismo igrali našu igru, bili smo defanzivni, zato su nas dobili. Ljut sam zbog toga, znam da smo mogli mnogo bolje - rekao je Levandovski.

Bilo je jasno koliko ne štima u igri i atmosferi, kada je Liverpul poveo sa 2:1, Bajern je nastavio da se brani, dok je Kovač sve pomirljivo posmatrao sa klupe.

Zagrebački Dinamo ispisao je istoriju u Ligi Evrope ove sezone, a u prvom meču osmine finala savladao je Benfiku sa 1:0. Večeras (21.00) u Lisabonu brani prednost. Kvota na prolaz Benfike je 1,90, baš kao i na prolaz Dinama. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Benfika - Dinamo Zagreb.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FCB

    14. mart 2019 | 09:57

    Kovac definitivno nije trener za ovaj Bayern, mada prica se da je svesno doveden upravo da bi se Bayern lakse oslobodio pojedinih igraca(Boateng ,Rafinja,Riberi,Roben,Lewandovski,Müller,Tiago,Rodrigez pa cak i Humels), ove sezone su katastrofalni, ali i takvi ce osvojiti tituli zbog lose konkurencije. Vec se uveliko prica o promeni tima dosao je Pavard i stoper iz Atletika,jure Jovica, Hazara iz Gladbacha,Timo Werner iz Lapciga,i jos 2-3 igraca tako da sve ovo sto se trenutno desava kad bolje razmislis izgleda sve isplanirano sa Niko Kovacem.

  • Leon

    14. mart 2019 | 12:21

    Kovac igra fudbal nq srecu nikakva taktika nista...

  • Bayern

    14. mart 2019 | 17:30

    Dovedite Leva!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA