Mesija su pitali za Ronaldov meč snova: Odgovorio je šmekerski, pa počeo da priča o Tadićevom Ajaksu

Video je dobro Mesi šta se desilo sa Realom u okršaju sa Tadićevom četom...

  • 5

Lionel Mesi počistio je Lion u osmini finala Lige šampiona sa dva gola i dve asistencije, čime je dostojno isparirao Kristijanu Ronaldu.

Istina, nije Lion takmac kao Atletiko, kome je Portugalac dao tri gola za potpuni preokret u dvomeču, ali to ne umanjuje Mesijevu magiju kroz panjenku, asistencije i maestralnu akciju za pogodak.

Posle meča, Mesija su pitali za duel koji se odigrao u Torinu.

- Ono što su Kristijano Ronaldo i Juventus učinili je impresivno. Mislio sam da će Atletiko Madrid biti čvršći, Ronaldo je imao magičnu noć sa tri gola - poručio je Mesi, koga su pitali i za poželjnog rivala u narednoj rundi.

- Svi rivali su komplikovani. Ajaks, na primer, pokazao je kako ima nestvaran tim mladih igrača koji se ne plaše nikog. Biće teško, ko god da nam bude rival. Moramo da se pripremimo za težak izazov - jasan je Mesi.

VIDEO - Od Pelea i Maradone do Zidana, Mesija i Kristijana: Ovako izgleda Promenada šampiona u Monte Karlu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    14. mart 2019 | 11:45

    Јасно је да би Барси највише одговарао Ајакс, ко што би гробарима за спас сезоне одговарали Лучанци. 90 % сам,сигуран да ће тако и бити, али ако је за опстанак њиховог триа ВВВ, нека буде.

  • Srba

    14. mart 2019 | 13:27

    Ne brini drugar igeacemo protiv vas a u finalu sa Radnickim odbranicemo kup,tako pricaju svi iz Zvezde zato sto se plase Partizana,jeste Zvezda ima dva dobra tima i trenutno je kvalitetnija ali utakmica je jedanaest na jedanaest, a Partizan nije nikad za potcenjivanje .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA