Budućnost suspendovala igrača koji nije igrao protiv Partizana: Niko nije iznad kluba!

Đalović odbio da izvrši radne zadatke koje mu je poverio šef stručnog štaba, poručili su iz kluba u Podgorici

  • 1

Dan posle poraza od Partizana u prvom meču kvalifikacija za Ligu šampiona, Budućnost je saopštila da je pokrenula disciplinski postupak i suspendovala Radomira Đalovića.

 

U saopštenju kluba iz Budućnosti se navodi da je na dan utakmice sa crno-belima "Đalović odbio da izvrši radne zadatke koje mu je poverio šef stručnog štaba Dragan Kažić, na način što je saopštio šefu da ne može da igra na utakmici".

 

"Sve se odigralo nakon saznanja da Đalović, najverovatnije, neće biti u startnoj postavi, to jest da će meč početi sa klupe za rezervne igrače", kaže se u saopštenju koje prenosi "Vijesti".

 

"Zbog navedenih činjenica, FK Budućnost je pokrenuo disciplinski postupak protiv Đalovića, na osnovu pravilnika o materijalnoj i disciplinskoj odgovornosti igrača. Odluku o odgovornosti igrača zbog navedenog prekršaja će doneti disciplinska komisija u predviđenom roku. Do donošenja konačne odluke disciplinske komisije, igrač je suspendovan u izvršenju svojih radnih zadataka", stoji u saopštenju.

 

Dodaje se i da klub insistira na "profesionalnom i ugovorom definisanom odnosu svih svojih igrača prema interesima kluba, kao i da ni jedan igrač ili pojedinac ne može biti iznad interesa kluba".

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA