Zvezda u jednom danu dovela tri pojačanja! Prvi potez Alimpijevića od dolaska na Mali Kalemegdan!

Novi trener crveno-belih priključio je igrače koji su sa velikim uspehom igrali u FMP-u, sa kojima je sarađivao prethodne sezone

  • 41

Novi trener Crvene zvezde, Dušan Alimpijević, već je povukao prvi potez, samo dan nakon što je predstavljen na Malom Kalemegdanu kao naslednik Dejana Radonjića na klupi crveno-belih. Mladi trener, koji je prethodne sezone uspešno predvodio FMP, odlučio je da priključi Zvezdi tri igrača koja su prethodne sezone sa velikim uspehom igrali u dresu Pantera.

>>> Alimpijević spreman za Radonjine cipele: Već je 2 puta napravio čudo, hvalio ga je i Kalinić, a nesreća mu je izgradila karakter! (VIDEO)

U pitanju su Aleksa Radanov, Dejan Davidovac i Stefan Lazarević. Svi oni dali su značajan doprinos u dobrim rezultatima ekipe iz Železnika, a Zvezda se nada da će nastaviti sa već ustaljenim i uspešnim sistemom da iz godine u godinu FMP ''proizvodi'' pojačanja za Zvezdu.

Najbolji takav primer bio je Marko Gudurić, koji je ovog leta prodat Fenerbahčeu za milion evra, a došao je upravo iz FMP-a pre dve godine.

Foto: Marko Todorović

Radanov ima 19 godina i smatra se jednim od najtalentovanijih krilnih igrača u Evropi, ali ima i sjajnu tehniku, te nererko može da pokriva i poziciju pleja zbog toga. Lazarević igra na poziciji beka i niskog krila, i uskoro će napuniti 21 godinu. Davidovac je nastariji, ima 22 godine i igra na poziciji krilnog centra.

Sva trojica su uspešno sarađivali u FMP-u sa novim trenerom Crvene zvezde Dušanom Alimpijevićem, a Radanov i Davidovac su se čak našli i na širem spisku Saleta Đorđevića za reprezentaciju Srbije ovog leta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA