≫ 

Telegraf sa ESPN-om u voćnjaku Darka Miličića: Amerikanci su razbili predrasude o najmisterioznijem piku sa drafta (FOTO) (VIDEO)

Fenomen Darka Miličića i dalje intrigira Amerikance - zato je televizijska ekipa ESPN-a doputovala u Srbiju kako bi upoznala drugu stranu nekadašnjeg NBA igrača

  • 37

Amerikanci su silno želeli da upoznaju Darka Miličića van parketa. Naišli su na porodičnog čoveka koji se posvetio voćarstvu, druženju sa prijateljima i decom.

Za to su utrošili nedelju dana u junu, kada je petočlana ekipa ESPN-a i emisije E:60 doputovala u Beograd, zatim obišla Ledince, Miličićev voćnjak u srcu Vojvodine i Vršac, odakle je Darko otišao u NBA.

Prema Darkovoj preporuci, EPSN je video i manastir Novo Hopovo, gde je monah Joanikije otkrio kako izgledaju druženja sa bivšim reprezentativcem Srbije kada dođe u ovu svetinju iz 13. veka.

Foto: Bojan Vinulović

Telegraf je na svakom koraku bio uz ESPN, a sagovornici američke televizije bili su supruga Zorana, nekadašnji treneri Petar Rodić i Željko Lukajić, bivši saigrači Mile Ilić i Miljan Pupović koji su podelili brojne anegdote, zatim Darko Popivoda, bokserski menadžer koji je organizovao čuveni meč u kom je viđen kratki Darkov izlet u borilačke veštine.

Foto: Bojan Vinulović

Oni su probali da demistifikuju Darkov put, približe im krajiški mentalitet, prikažu stranu kakvu američka javnost do sada nije videla, nisu propustili ni da istaknu humanitarni karakter o kom bivši 2. pik sa drafta ne voli da priča.

Foto: Bojan Vinulović

Foto: Bojan Vinulović

Foto: Bojan Vinulović

Uskoro ćete tim povodom moći da vidite i ekskluzivnu reportažu sa snimanja neobične životne priče našeg košarkaša, koji je čak uspeo da promeni pravila NBA drafta. Amerikanci nisu prešli Atlantik tako, a već su izbacili i najavni trejler za nedeljnu emisiju.

(B. Vinulović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žika živac

    5. avgust 2017 | 17:00

    Priznajem prijatno me iznenadio.Mislio sam da je uludo proćardao pare.Bravo za Darka.Sledeći put očekujem 300 hektara pod trešnjama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA