≫ 

Transferi za 22. avgust: Zvezda dovela novo pojačanje, PSŽ uz pomoć Nejmara ''završava'' Mbapea!

Pogledajte transfere i tračeve koji su obeležili dan

  • 0

Bilo je zanimljivo na transfer tržištu, ali ono pravo nas tek očekuje u narednim danima, kada će početi panična potraga za pojačanjima u ''dedlajn deju'', i kada će se rasipati milioni evra na sve strane.

I 22. avgusta je bilo nekoliko velikih transfera, ali i velikih ponuda koje su odbijene. Sve to nagoveštava uzbudljive dane.

Uzbudljivo je bilo i u Srbiji, gde je Zvezda dovela novo pojačanje, dok je Vojvodina ostala bez svog najboljeg igrača, Filipa Malbašića, koji je prelazi u Tenerife.

- Zvezda je dovela Nenada Krstičića, koji je potpisao ugovor na dve godine, a na Instagramu je podelio fotografiju iz aviona na kojoj je napisao ''pravac Beograd''. Trebalo bi da bude spreman već za 155. večiti derbi, koji je na programu u nedelju od 19 časova. >>> Opširnije ovde!

 
A post shared by Nenad Krsticic (@nenadk20) on

-Tenerife potvrdio da Malbašić potpisuje ugovor na 4 godine nakon lekarskih pregleda.

- Milan je doveo Nikolu Kalinića iz Fiorentine na pozajmicu, uz obavezu da ga kupi narednog leta, uz ugovor do 2021. godine.

- Pari Sen Žermen želi Kilijana Mbepea na pozajmicu i počeli su pregovore, uz opciju da otkupe napadača sledećeg leta. Potpis je blizu, a navodno je Mbape spreman da ode u Pariz zbog dolaska Nejmara, koji je ključni čovek u celom poslu. Navodno je deo paketa Lukas Mura, koji bi otišao u Monako u suprotnom pravcu. Takođe, PSŽ želi u okviru celog posla i Fabinja.

- Zidan nastavlja da zove Pjera Emerika Obamejanga, prenosi Don Balon. Napadač Dortmunda ima veliku želju da ode u redove Kraljevskog kluba, a pitanje je da li će Dortmund dozvoliti da ostane bez dve zvezde u završnici prelaznog roka, pošto je za Dembelea zainteresovana Barselona.

- Upravo je ponudu Barselone za Dembelea Dortmund odbio, i to u visini od 130 miliona evra, zahtevajući 20 miliona više. Očekuje se da Barselona do kraja prelaznog roka ipak dovede Dembelea, koji je prioritet broj 1 za Katalonce.

- Sautempton je doveo štopera Lacija Veslija Hodta i sa njim je potpisao ugovor na 5 godina.

- Inter je doveo beka Valensije, Žoaoa Kansela na jednogodišnju pozajmicu.

- Brajton je zainteresovan za Stevana Jovetića, koji bi ponovo mogao da se vrati u Premijer ligu.

- Everton je ponuduo 30 miliona evra za napadača Benfike Raula Himeneza. Benfika traži 50 miliona evra, pa je moguće da će se klubovi do kraja prelaznog roka naći na sredini.

- Čelsi je blizu dovođenja Denija Drinkvotera iz Lestera, a za obeštećenje bi trebalo da plate

- Gavdiola misli da će neko aktivirati Mesijevu otkupnu klauzulu od 300 miliona evra, nakon Nejmarovog prelaska u PSŽ po istom principu.

- Agent Žan Mišel Zerija ističe da se transfer njegovog klijenta u Barsu završava.

- Marselj pokazao da je zainteresovan za Seltikovog napadača Musu Dembelea.

- Monako i Marselj su zainteresovani za Dijega Koštu, koji bi ipak trebalo da pređe u Atletiko Madrid, ali je istakao i da je spreman da razmotri i ostale ponude pre toga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA