Zvezda zove navijače na meč sa Lokomotivom, ali poziv ne važi za sve

Samo vlasnici godišnjih karata i učesnici akcije "Doniraj i dominiraj" mogu gledati duel srpskog i ABA šampiona sa ekipom Saše Obradovića

  • 3

Košarkaši Crvene zvezde odigraće šesti prijateljski meč u pripremnom periodu, posle pet pobeda rival je najjači do sada, Lokomotiva Kubanj, a za ovu priliku klub sa Malog Kalemegdana pripremio je iznenađenje za navijače u vidu besplatnog ulaza.

Ali, ne za sve pristalice.

>>> Nova pobeda Zvezde: Feldin "izrešetao" Rumune

Kako su saopštili crveno-beli, meč koji će biti odigran u hali "Aleksandar Nikolić" u subotu od 18 sati, moći će da gledaju samo vlasnici sezonskih ulaznica, kao i učesnici akcije „Doniraj i dominiraj", i oni će imati priliku da isprate Alimpijevićev tim na jak turnir na Kipru gde će učestvovati još Olimpijakos, Makabi i Uniks.

Saopštenje Zvezde prenosimo u celosti.

KK Crvena zvezda mts u subotu sastaće se sa ekipom „Lokomotive" iz Krasnodara.

Meč će se igrati u dvorani „Aleksandar Nikolić" a za ovu priliku, pred odlazak ekipe na turnir na Kritu (Olimpijakos, Makabi, UNICS), KK Crvena zvezda mts obaveštava sve vlasnike sezonskih ulaznica i učesnike u akciji „Doniraj i dominiraj" , da će za njih, ulaz na za utakmicu sa Lokomotivom slobodan.

Ovim, KK Crvena zvezda mts želi da se zahvali svima koji su na više načina pokazali da veruju u to što radi klub, o čemu govori i podatak o broju prodatih sezonskih karata u predsezoni, ali i sredstva koja ljudi koji vole Crvenu zvezdu samoinicijativno prikupljaju već mesecima kroz akciju „Doniraj i dominiraj".

Zato KK Crvena zvezda mts i na ovaj način želi da im se zahvali.

Utakmica Crvena zvezda mts – Lokomotiva Krasnodar igra se u subotu od 18 časova u dvorani „Aleksandar Nikolić", a o načinu ulaska na ovu utakmicu vlasnika sezonskih ulaznica i učesnika akcije „Doniraj i dominiraj" klub će informisati sve zainteresovane, kroz sve klupske digitalne platforme u petak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA