≫ 

BIVŠI KOŠARKAŠ PARTIZANA OTKRIO NEPOZNATE DETALJE: Imao sam svake sekunde samoubistvo u mislima

Centar zlatne jugoslovenske generacije Dejan Koturović govorio o problemima koji su ga pratili od početka do kraja i posle završene košarkaške karijere

  • 3

Profesionalni sportisti su tokom karijere izloženi brojnim povredama, a često problemi ne prestaju ni po završetku bavljenja sportom. To je na svojoj koži ostetio i bivši reprezetativac Jugoslavije, Dejan Koturović.

Član generacije koja je u Indijanopolisu osvojila svetsko zlato, dugo je "kuburio" sa raznim problemima.

- Još iz nekog tinejdžerskog doba kad sam ozbiljnije počeo da treniram košarku imao sam nesanice. Takođe sam imao i povrede i operacije. Motao sam se po bolnicama, to je kod mene bilo kao "dobar dan", skoro svake druge godine sam imao poneku operaciju. To me je nagnalo da tragam za nekim receptima kako bi mi bilo bolje što se tiče povreda ili kako bih zaspao na vreme - rekao je Koturović.

U razgovoru za "Vice", Koturović je otkrio detalje o kojima se nije pričalo. Borba sa depresijom i "crne" misli koje su ga proganjale, nije bilo lako oterati.

- Tek negde posle karijere, 2004. sam prestao da igram, e onda me je sačekalo doba čamotinje i depresije. To je doprinelo da uđem u još veću potragu jer sam imao poprilično loše dane, da ne kažem mesece. Imao sam svake sekunde samoubisto u mislima. Nisam to planirao, ali nisam mogao da se oslobodim te ideje. U svakom kadru sam video sebe kako želim sebi da naudim da bi me prošao taj unutrašnji bol - izjavio je Dejan Koturović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goca

    21. septembar 2017 | 14:35

    Dragi čoveče,želim ti svu sreću ovoga sveta!!!

  • Tito,Tempo,Tudjman,Ivica,Rasim,Ivan i Zeka

    21. septembar 2017 | 14:18

    Е то је почетак краја српске кошарке. Можда је био и пре. Иако смо после њега били и прваци света и имали резелтутата али игру сигурно не. Колико се сећам Дуло је водио репрезентацију или Робија( ако није шија јесте врат). Разне гробарске игре, оптужбе и изостанци и замисли ко је центарски тандем репрезентације. Ђуро Остојић и Котуровић...Све је речено. Ко зна кога смо имали и ко су они.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA