≫ 

Muta Nikolić se zahvalio Željku Obradoviću zbog gesta prema Partizanu!

Trener Partizana svestan da mlada ekipa ne može da pruži ozbiljan otpor Fenerbahčeu, ali očekuje da mladi igrači budu na nivou

  • 9

Trener košarkaša Partizana, Miroslav Nikolić izjavio je da je prijateljska utakmica protiv evropskog šampiona Fenerbahčea fantastična generalna proba uoči starta sezone za mladi tim crno-belih.

- Hvala najboljem evropskom treneru Željku Obradoviću što je doveo najbolju ekipu na utakmicu sa nama. Nije realno da im se suprotstavimo, ali bićemo na nivou sa ovim mladim igračima. Ovo je odlična provera, pravi test za našu ekipu koja ima prosek 22 godine. Sve su to mladi momci, a uz njih su dvojica iskusnih, Veličković i Čakarević - rekao je Nikolić na konferenciji za medije u Beogradskoj areni.

>>>Vesterman napisao emotivno pismo Vujoševiću zbog koga će mnogi Grobari zaplakati: I kad si nas držao u svlačionici posle poraza od Zvezde, bio si u pravu!

>>>Opustili se u prijateljskom meču, pa se setili ko im je trener: Željko žestoko ribao igrače u Hrvatskoj, i to već u 3. minutu! (VIDEO)

On je dodao da će crno-beli naredne sezone sigurno igrati sa oscilacijama i najavio mogućnost dovođenja centra "u hodu".

Foto: Tanjug/AP

- Igraćemo u dva takmičenja (ABA liga i Evrokup), pa će mladim igračima nedostajati treninzi, ali radićemo individualno. Svi će dobiti minutažu, da steknu što više iskustva za sledeću godinu. Svi su pod dugoročnim ugovorima, čak i stranci - poručio je Nikolić.

Partizan će protiv Fenerbahčea, u duelu dva evropska šampiona, zaigrati u novim dresovima američke kompanije "Under Armour".

Prijateljska utakmica između Partizana i Fenerbahčea igra se u utorak od 18.45 sati u dvorani Aleksandar Nikolić.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cika crni

    25. septembar 2017 | 17:19

    Zna se odakle poticu najbolji treneri i igraci sigurno ne iz ekipe koja postoji tek 3 god.zato ne balavite vise nego idite na vesti o komsinici .Neko je sampion evrope a i ucesnik nekoliko final foura a nekome je domet 16 finala toliko o tome.

  • Звезда *($#±•¥¿£©±••¥®¡®><)

    25. septembar 2017 | 16:00

    Утакмица две тотално различите екипе. Једна, са баснословним буџетом, и друга, скоро па расходована, разбуцана...и прилика Калини и Гудури да им поново затрпавају кош.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA