≫ 

Jedna od najmoćnijih svetskih kompanija postala sponzor Zvezde! Čović poručio: Dobili smo između 100.000 i 300.000 nečega (VIDEO)

Predsednik crveno-belih ponovo je pominjao ulicu Strahinjića Bana i Vračar, gde se, kako navodi ogovara, podmeće i spletkari

  • 13

Crvena zvezda je dobila novog sponzora. U pitanju je jedna od najjačih svetskih kompanija u oblasti mobilne telefonije i telekomunikacija ''Huawei''.

Ugovor o sponzorstvu potpisan je u hotelu Kraun Plaza, a u ime crveno-belih ugovor je parafirao predsednik Nebojša Čović.

>>> Ova hrpa mišića je najveći Zvezdin test do sada: Letos je "natrpao" Klipersima 35 poena (VIDEO)

- Mi smo sa Huaveijem počeli pregovore u februaru ove godine. Odmah da vam kažem, da ne bi bilo mistifikacija, nema tu ni aviona ni kamiona. Što se nas u klubu tiče, naše je da radimo i da igramo, a neki drugi imaju zadatak da podmeću, spletkare, ogovaraju... Lokacijski da li da krenem prvo od Vračara ili Strahinjića Bana.

Foto: Telegraf

- Visina ugovora je veća od 100.000, a manja od 300.000 nečega. Nije dinara - uz osmeh je rekao Čović.

- Kod nas nema nikakve mistifikacije, to je posao onih drugih - ponovo je dodao predsednik Zvezde.

Daljinac

(B. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BELGRADE

    3. oktobar 2017 | 15:57

    Ne kapiram zašto je Čovića sramota ako nam neko da pare,tj sponzori...šta im se bre pravdaš pa i da su avioni i kamioni...Dobili smo,nismo ukrali.

  • Vasic

    3. oktobar 2017 | 14:17

    Taman za jos jednog odlicnog centra. Preciznije na poziciji crnca.

  • Grga

    3. oktobar 2017 | 14:14

    Bravo Covicu , podsecs me na strip junaka iz Alan Forda. Nije sir Oliver nego broj 1 , kao da imas onu njegovu svesku i niko ti nista ne moze a ti mozes sve. Malo je danas takvih ljudi u Evropi a na nasu zalost ti si iz Srbije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA