Zvezda odredila gde igra meč protiv Barselone: Delije će napraviti ludnicu dan posle Arsenala na Marakani!

jedno je sigurno, biće teško doći do karata za ovaj meč

  • 9

Crvena zvezda će novu sezonu u Evroligi započeti utakmicom protiv Barselone, a odlučeno je da to bude u hali Aleksandar Nikolić.

Meč je na programu 20. oktobra, pošto je pomeren za dan kasnije, pošto se 19. oktobra igra utakmica 3. kola Lige Evrope između Crvene zvezde i Arsenala na Marakani, pa mnogi navijači crveno-belih ne bi bili u mogućnosti da gledaju oba meča.

>>> Jedna od najmoćnijih svetskih kompanija postala sponzor Zvezde! Čović poručio: Dobili smo između 100.000 i 300.000 nečega (VIDEO)

Nema sumnje da će zbog manjeg kapaciteta hale Pionir biti mali da primi sve zainteresovane za ovaj meč.

Ipak, iako Arena ima veći kapacitet, mnogi navijači, ali i košarkaši Zvezde više vole Pionir, jer su tu tribine mnogo bliže, a na meč dođe ono najzagriženije navijačko jezgro, koje pravi paklenu atmosferu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • !?

    3. oktobar 2017 | 14:27

    A sto ne u areni ? Pa zar nismo znali jos prosle godine kakav ce raspored biti pa da ne mozemo da uskladimo sa arenom ?

  • Sova

    3. oktobar 2017 | 14:59

    Nije mi jasno kako tako mjenjaju dan odigravanje utakmice. Euroliga nema nikakve veze sa Ligom Evrope. 2 razlicita sporta. Kakve veze ima sto se igra na isti dan. Samo trazim objasnjenje ko je trazio da de promjeni dan odigravanje i kome pravo da trazi

  • dknk

    3. oktobar 2017 | 19:00

    @!? Pa znali smo ali posto je pomaknuta utakmica za jedan dan a arena vjerovatno ima neki drugi dogadjaj u subotu onda pionir. A sova prijatelju da se igra isti dan nebi imali navijace u kosarci zbog fudbala a kad je evroliga napravila radpored niko nije ni slutio da cemo igrati ligu evrope a i zbog ljudi koji ce gledati na tv je bolje da je razdvojeno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA