≫ 

CSKA slab za Real, Fener uzeo meru Armaniju u Milanu

Prve utakmice 2. kola Evrolige nisu donele mnogo iznenađenja, ali jesu uzbuđenja

  • 2

Drugo kola košarkaške Evrolige donelo je nova uzbuđenja. Real Madrid je na svom terenu pobedio CSKA 82:69, dok je Fenerbahče aktuelni šampion Evrope pobedio Armani u Milanu sa 92:86.

>>> Kuzmić uplakan i u kolicima napustio teren: Teška povreda srpskog košarkaša! (VIDEO) (FOTO)

Pobeda Reala ostala je u senci teške povrede Ognjena Kuzmića koji je u jednom napadu bezkontakta sa protivnikom doživeo povredu prednjeg ukrštenog ligamenta kolena i pauziraće šest meseci. Rendolf je ubacio 16 a Luka Dončić 14 poena.

Što se tiče Fenerbahčea oni su bez problema slavili u Milanu za kkoga nastupa Vladimir Micov koji je ubacio 15 poena. Fener su predvodili Kostas Slukas sa 17, Datome sa 16 poena. Nikola Kalinić još uvek nije u timu.

Evroliga 2. kolo:

Četvrtak

Makabi - Baskonija 74:68

Panatinaikos - Bamberg 93:83

Armani - Fenerbahče (86:92

Real Madrid - CSKA 82:69

Petak:

Himki - Žalgiris 19.00

C. zvezda - Barselona 19.00

Olimpijakos - Unikaha 20.00

Valensija - Efes 21.00

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko V

    19. oktobar 2017 | 23:58

    Čuj bez problema hhahaha Produžetak se igrao

  • Miloje Bubanja

    20. oktobar 2017 | 05:48

    micov je celu proslu sezonu imao prosek oko 15-tak poena, oko 6 skokova i 3 asistencije, prosek,a naigrao se utakmica,i nije pozvan na siri spisak reprezentacije,bas kao i jelovac u saragozi,dejan musli u unikahi ili valensiji, danilo andjusic,u permu,sada je u uniksu... a pozvani su tamo neki, dobric,jaramaz,guduric,koji je jos i igtrao na eurobasketu,svi oni koji su otisli i u univerzitetsku reprezentaciju,pa na kraju nisu ni za nju samu igrali... a jos neki nisu hteli ili nisu mogli da igraju,teo,jokic,simonovic,raduljica,i onda se neki cude,zasto bogdan nije mogao sam u finalu protiv doncica i dragica,koji su po meni bolji od njega,iako su i oni srbi,ja cu uvek reci da je bogdan bolji,mada realnost je jedno,a ja bi voleo drugo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA