≫ 

Đoković stiže da bodri Zvezdu protiv CSKA, a zatim slavi krsnu Slavu!

Najbolji srpski teniser proslaviće 21. novembra Arenđelovdan, a kolač će seći u Sabornoj crkvi

  • 19

Novak Đoković je stigao u Beograd. Plan je da u sredu uveče ide na košarkašku utakmicu Crvene zvezde i CSKA.

U subotu će posetiti HR simulaciju "Originalni razgovori" u hotelu Crowne Plaza koju organizuje Fondacija Novak Đoković, a cilj je da se mladim ljudima otkrije kako izgleda ceo proces apliciranja, selekcije i zapošljavanja.

Na ovom događaju razgovore sa mladima vodiće 20 HR menadžera, a svaki prijavljeni učesnik dobiće priliku da razgovora sa predstavnikom renomirane kompanije za čije delatnosti je zainteresovan.

Novak će, potom, 21. novembra proslaviti porodičnu slavu Aranđelovdan, a tog dana će sa porodicom da poseti i Sabornu crkvu.

Foto: Tanjug/Tanja Valič
Foto: Tanjug/Tanja Valič
Foto: Tanjug/Tanja Valič

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MareNS

    14. novembar 2017 | 19:52

    Bravo Nole, najbolji Partizanov teniseru ikada! Znamo da si morao da "volis" nekog drugog, sve je to menadzment. Srecno Nole, napred CSKA!

  • Leoben

    15. novembar 2017 | 00:58

    Nole, Grobare, najbolji teniseru Partizana, ponosu Srbije, znamo sve. Znamo da si morao da se priklonis njima, a znamo i zbog cega. Ziveo, kralju!

  • Kosta

    14. novembar 2017 | 20:27

    Najveci srpski glumac Bata Stojkovic je navijao za Zvezdu. Najveci srpski pisac Ivo Andtic takodje, najveci srpski sportista Novak takodje... Sa druge strane imamo Vokrija i druge....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA