≫ 

Može li Teodosić postati veći šoumen u NBA od legendarnog Srbina iz sedamdesetih godina? Taj je dodavao kroz noge, iza leđa, bez gledanja! (VIDEO)

Srpski plejmejker poznat je po svojim lucidnim dodavanjima kojima može da osvoji NBA ligu

  • 6
Miloš Teodosić, Pit Maravić Printskrin: Youtube

Odlazak Miloša Teodosića u NBA ligu značio je samo jedno - Evropa je ostala uskraćena za majstora ove igre.

Već na prvih nekoliko predsezonskih utakmica Teodosić je oduševio Amerikance i navijače LA Klipersa svojim lucidnim dodavanjima.

>>> Neverovatna sličnost u potezima Teodosića i najboljeg srpskog NBA košarkaša! (VIDEO)

Šteta što se povredio pa ne igra sada, ali kada se vrati i uhvati ritam u NBA možda bi mogao da zaseni slavu jednog drugog Srbina Pita Maravića.

Obojicu krasi neverovatna kreativnost u napadu i različit arsenal dodavanja. Doduše, Maravić je bio atleta i neverovatan košgeter sa prosekom od 25, 2 poena po meču tokom karijere.

To će Teodosiću teško poći za rukom,kao i to da bude 5 puta Ol star igrač, da bude biran dva puta u najbolji tim NBA lige, da bude najbolji strelac sezone.

Ali, zato ono u čemu može da mu parira su asistencije. Teodosić ih izvodi na isti način kao i Pit Maravić. Iza leđa, bez gledanja, kroz noge, preko celog terena. Sve je to Teodosić radio u Evroligi, a Maravić sedamdesetih godina u NBA.

Posle skoro 37 godina, od kada je Pit završio karijeru, NBA ima jednog Srbina kreativca.

Pogledajte kako je to radio Pit Maravić pa uporedite sa Teodosićem

Pogledajate kako je to radio Teodosić i Klipersima u predsezoni sa 3 asistencije za 4 minuta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rampage

    21. novembar 2017 | 19:59

    Zasto bi morao da bude necija kopija? Teodosic je sam po sebi unikat,kao sto je Maravic to bio u svoje vreme,oni jesu sjajni kosarkasi i to je njihovo zajednicko,njihov stil igre je spektakularan i nepredvidiv,i to je to..Teodosic i Maravic su unikati i meni je cast sto njihovo poreklo je sa iste i iz iste ove zemlje,iz koje sam i ja! Ponosan na to!

  • Delije Čikago

    21. novembar 2017 | 20:35

    Jedan je Pit.

  • BELGRADE

    21. novembar 2017 | 23:55

    Neverovatno ali potpuno isti stil imaju..Kao da je u Teodosiću njegov duh.Ali najbolja asistencija mi je ona Stojakovićeva sa više od pola terena iza leđa.Nađite...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA