Rađa surovo o Mišku Ražnatoviću: Dario Šarić jedini ume da pošalje menadžera u onu stvar zbog reprezentacije!

Bez dlake na jeziku, kao i uvek

  • 7

Legendarni Dino Rađa opleo je po menadžeru Mišku Ražnatoviću, doduše na indirektan način.

U intervjuu za Indeks, Rađa je govorio o štetnom uticaju menadžera na reprezentaciju.

- Obrnuli smo teze jer nemamo kvalitetnih igrača. Menadžeri rade za igrače, a ne obrnuto. Danas su menadžeri vlasnici igrača, a tako ne bi trebalo da bude. Moj menadžer meni nije smeo da pisne, a kamoli da mi predloži da ne bi bilo dobro da igram za reprezentaciju. Nije, jer je zarađivao od mene. Istog sekunda bi dobio otkaz - rekao je Rađa, posle čega je bio još konkretniji.

- Naš je problem što imamo samo dvojicu igrača koji imaju kvalitet i da, ako žele, mogu menadžere da pošalju u onu stvar. I obojica to rade. Baš me zanima sme li neki menadžer Dariju Šariću ili Bojanu Bogdanoviću da naredi da ne igra za reprezentaciju.

On je prokomentarisao i razliku između Srbije i Hrvatske. Orlovi su sa B selekcijom osvojili evropsko srebro, Hrvatska je izgubila od Holandije.

- Ako pogledaš kako oni rade, kakav je njihov odnos prema košarci, onda ćeš videti da je suludo uopšte upoređivati nas i njih kad je u pitanju košarka.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA