Bertans postao rekorder San Antonija: Istorijska partija bivšeg igrača Partizana! (VIDEO)

Bivši košarkaš crno-belih igra odlično u NBA ligi u jednoj od najboljih ekipa

  • 5

Bivši košarkaš Partizana Davis Bertans postao je rekord San Antonio Sparsa nakon utakmice protiv Oklahome u kojoj je njegov tim poražen sa 90:87.

Ipak, Letonac će se ovog meča sećati i po lepom, jer je postigao 16 poena, ali i ušao u istoriji, jer je postao tek drugi igrač San Antonija koji je uspeo da pogodi najmanje četiri trojke i da veže 5 blokada na jednoj utakmici.

Pre toga je jedino Deniju Grinu to pošlo za rukom kada je uradio identičnu stvar na utakmici protiv Memfisa 2014. godine.

Pogledajte i njegovu partiju protiv Tandera:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Urs Zimmermann

    4. decembar 2017 | 17:33

    Vrlo antipatican lik

  • čarls bronson

    4. decembar 2017 | 22:40

    I NBA nije više na nivou iz vremena Džordana i Džonsona i onog istetoviranog šibadžije Rodmana , kada mogu da igraju ovakvi likovi i još da kao budu zapaženi . Recimo , Tvigijeva i Jarićeva , Srećka Markovog oca , generacija beogradskog Radničkog bila je Apolo 11 za ove šarlatane pa tada nije mogla da primiriše parket Medison Skver Gardena i ostalih dvorana u SAD . Kriterijumi su i kod njih drastično pali.

  • Miloje Bubanja

    5. decembar 2017 | 05:33

    ali sa kakvom lakocom pogadja,pa to je strasno,mislim da bi evropske selekcije,poput srbije,spanije,francuske,litvanije i donekle grcke i rusije,kao i slovenije,italije i hrvatske,trebalo dobro da razmisle i pristupe, jer ce letonija postati jaka kosarkaska sila u evropi,pogotovo se to odnosi na nas,francuze,spance i litvance,onaj pornzingis, ovaj bertans,bertansom brat,timma, plus neki novi u nba i acb ligi,imace dobru reprezentativnu kosarku sigurno 15-tak godina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA