Košarkaški Kardašijansi stigli u Litvaniju: Braća rukija Lejkersa otišla na kaljenje u "zemlju košarke"

Braća Bol odlučila da napuste škole i krenu da se usavršavaju u ekipi Vitautas

  • 0

Muški deo porodice Bol, tri brata Lonzo, Lianđelo, Lamelo, i njihov ništa manje poznati otac Lavar, u Americi su napravili pravi bum, pre svega zbog košarkaškog potencijala koji leži u rukama trojice juniora, ali i po nekim manje sportskim stvarima kao što je ulazak u rijaliti program.

>>> Skandal u Kini pred dolazak Trampa: Brat rukija Lejkersa uhapšen zbog krađe, preti mu zatvor!

No, ovo je čisto sportska priča i jedan nesvakidašnji potez glave porodice Lavara koji je poslao srednjeg i najmlađeg sina da igraju košarku u Litvaniji.

Lianđelo ima 19 godina i iskustvo u Litvaniji bi trebalo da mu bude udaranje glazure pred izlazak na draft, dok bi Lamelo trebalo da stekne uvid u jaku takmičarsku košarku pored starijeg brata, naravno kroz minute koje bi trebalo da ima.

Njihov stariji brat Lonzo je neko čiji se svaki potez pomno prati u NBA ligi. Ruki Lejkersa je stupio ove sezone na veliku scenu i sporadično pokazuje da mnogi s pravom u njemu vide budućeg "ol-stara", mada još je rano za takve ocene.

Sve u svemu, dok Lonzo sebi krči put ka zvezdama u najjačoj konkurenciji, njegova braća su svoj kvalitet stavili na raspolaganje sedmoj ekipi u litvanskoj ligi i učesniku Baltičke lige, pa ćemo videti da li će uspeti da u "zemlji košarke" napreduju onako kako se to očejuje od njih ili će to biti samo kratkotrajna avantura u režiji njihovog oca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA