Maltretman Atamana nad igračima Efesa: Zakazao im četiri treninga za 24 časa!

Turski stručnjak zaveo strogoću posle debakla protiv Banvita

  • 3

Ekipa Anadolu Efesa izgleda katastrofalno ove sezone, u Evroligi je na začelju tabele, a ni u turskom prvenstvu, gde ima skor 7-5, joj ne cvetaju ruže.

"Pivari" su zato preduzeli radikalne mere prethodnih dana: otpušten je Velimir Perasović, doveden Ergin Ataman, a stiglo je i taze pojačanje u liku eks NBA igrača Tonija Daglasa. Ipak, potrajaće dok se kockice ne poslože o čemu svedoči i poslednji vrlo neprijatan neuspeh u domaćim okvirima protiv Banvita - poraz od 22 poena.

To je do te mere razgnevilo Atamana da je iste večeri, po kazni, zakazao trening.

Ni to nije bilo sve, nego je i sutradan okupio ekipu još tri puta: na jutarnjoj seansi, popodne i uveče!

Ne događa se često, gotovo nikad, da bilo koja ekipa u toku sezone ima trening tri puta dnevno, odnosno četiri u samo 24 časa, ali ako Atamana pitate, takve mere su neophodne ne bi li se skupo plaćeni igrači Efesa trgli iz letargije i počeli da igraju, za početak bolju odbranu.

Informaciju o Atamanovom treniranju strogoće podelio je na tviteru novinar Dejvid Pik.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ReNo

    29. decembar 2017 | 11:19

    Jeste ljiga od coveka zbog onih izjava,ali trenerski posao se ovako obavlja..Igraci placeni vise hiljada evra,a igraju kao amateri,zato sledi dril..pa nek se posle zapitaju da li ce da daju maksimum na svakom mecu ili ce da zuje u prazno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA