Idealna pozivnica za Delije: Zvezda se uz besplatan ulaz na ABA meč zagreva za dolazak Žalgirisa!

Alimpijević pozvao navijače da se zagreju za Žalgiris

  • 6

Već drugog dana 2018.godine ekipa Crvene zvezde izlazi na teren. U zaostaloj utakmici 14.kola ABA lige, protivnik je Petrol Olimpija.

Ovo je poslednja utakmica 14.kola koja se igra u utorak zbog obaveza crveno-belih u Evroligi (utakmica u Milanu sa Armanijem).

- Želimo da nastavimo u dobrom ritmu i u sklopu priprema za sve što nas očekuje u januaru, stiže i utakmica sa Olimpijom, ekipom koja se možda nalazi u slabijoj formi nego na početku sezone, ali se u svakom slučaju, radi o timu koji je u prvom delu igrao dosta dobrih utakmica - kaže trener Dušan Alimpijević.

- Bodovi koje želimo na početku Nove godine, zavise od našeg pristupa, i ovaj meč može da bude i dobar uvod u Žalgiris i meč koji igramo 5.januara, kada će nam biti tek pet punih meseci od trenutka kada smo se okupili pred novu sezonu. Pozivam navijače da dođu u dvoranu „Aleksandar Nikolić" i pruže nam podršku pred velike izazove koji nam slede - rekao je Alimpijević za klupski sajt i još jednom poželeo srećnu i uspešnu Novu 2018.godinu svima.

Ekipa Crvene zvezde već 1.januara treniraće u večernjim časovima, a meč sa Petrol Olimpijom (ne nastupa Dobrić zbog povrede skočnog zgloba) igra se u utorak, 2. januara od 19 časova (ulaz slobodan).

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    1. januar 2018 | 17:11

    Srecno i u novoj godini, napred Zvezdo zgazi ih sve!

  • Saki

    1. januar 2018 | 18:37

    globari u suzama hahaha

  • čarls bronson

    2. januar 2018 | 01:22

    Nisam Zvezdaš , već Klonfer kako nas zovu u košarci ili Romantičar u fudbalu , ali želim Zvezdi da sa sadašnjih 6-9 na kraju prvog dela Evrolige dođu na makar 16-14 , jer mislim da bi to bilo dovoljno za 8 topova ili ti TOP 8 .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA