≫ 

Iznenađujući transfer Lazara Markovića: Konačno stigla ponuda koja je zadovoljila Liverpul

Menadžer Liverpula našao kupca za srpskog reprezentativca, ali pitanje je da li je Kina prava destinacija za njega u ovim godinama

  • 9

Čini se da se saga oko Liverpula i Lazara Markovića polako završava. Rešenje je transfer u Kinu za više od 10 miliona evra.

>>> Top 10 zimskih transfera: Klubovi potrošili 250 miliona evra prvog dana prelaznog roka!

Sprski reprezentativac Lazar Marković baš nema sreće. Posle Portugala, Turske i Engleske vrlo lako bi mogao da se preseli u Kinu, tako barem javljaju lokalni mediji u Britaniji.

Liverpul i trener Jirgen Klop očajno pokušavaju da završe saradnju sa nekada velikim talentom Srbije, a tamošnji mediji navode da postoji nekoliko klubova koji su zainteresovani za Markovića, kao i to, da su dva od tih nekoliko klubova iz Kine. Navodno, bez pominjanja imena klubova, ponude su vredne oko 10 miliona funti što bi trebalo da zadovolji Liverpul.

Foto: AP/Tanjug

Pitanje je koliko je Kina primamljiva za Markovića i hoće li on prihvatiti ponude koje dolaze sa Istoka ili će pokušati da izdejtvuje makar pozajmicu u Fenerbahče ili Hal Siti u kojima je već bio i koje su takođe opcije za nastavak karijere. Sigurno je samo da na njega u Liverpulu ne računaju pa će "Markec" ukoliko želi sa reprezentacijom u Rusiju morati vrlo brzo da prihvati neku od ponuda.

Da podsetmo, od dolaska u Liverpul u leto 2014. godine Marković se borio da pronađe formu. Išao je nekoliko puta na pozajmice, a prošle sezone je tek u nekoliko navrata u dresu Hal Sitija pokazao delić onih kvaliteta koji su ga krasili i zahvaljujući kojima je svojevremeno dres Partizana zamenio opremom Benfike, a kasnije došao do slavnog Liverpula sa kojim ima ugovor do 2019. godine.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ја! И нико Мој.

    3. januar 2018 | 09:21

    Кина је њему пуна капа. Чиста реалност. Неки клуб из доњег дела табеле. Дођу ствари на своје место. А што не проба у Саудијској Арабији?Тамо цене такве особе. Требао би тамо да иде. Вее има тржиште. Лазо!

  • 1389

    3. januar 2018 | 04:23

    Dobar igrac ali ga je ubila zelja za velikim klubom, trebao je polako, stepenik po stepenik.

  • Milan

    3. januar 2018 | 05:57

    Za tamo i jeste

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA