#NBAVOTE: Glasajte za Bogdana, Jokića, Tea, Bjelicu i Bobija da se nađu na Ol star utakmici! Ostalo je još 12 dana!

Da li će se neki srpski igrač naći u meču najvećih zvezda NBA lige zavisiće i od vaših glasova

  • 6

Još samo 12 dana ostalo je do kraja glasanja za NBA Ol Star ove godine koji će biti održan u Los Anđelesu u Stejpls centru 18. februara.

Srbija ima petoricu NBA igrača ove sezone, a kako bi se bar neko od njih našao na ovoj smotri najboljih igrača lige, potrebno je da što više vas glasa za njih.

>>>> Jokić može za dva, ume za tri, a zna i iza leđa - preko celog terena! (VIDEO)

Prema pravilima imate pravo da izabarete tri visoka igrača (frontcourt) i dva beka (guard) na sajtu vote.nba.com

Tu ćete vrlo jasno videti upustva za glasanje, a igrače ćete pronaći prema prezimenu. Problem je što možete da glasate samo za samo jednog igrača na istoj poziciji  iz jedne konferencije Istočne ili Zapadne. Nije dozvoljeno da svi budu iz jedne konferencije.

Takođe, možete glasati i putem društvenih mreža sa čuvenim: ime, prezime, #NBAVOTE.

Ove sezone biće promene u sistemu glavne utakmice na Ol star vikendu. Više se neće sastajati ‘Zapad’ protiv ‘Istoka’ već će biti odabrano samo 10 startera od strane navijača, a dvojica sa najviše glasova biće kapiteni i oni će birati preostale učesnike najvećeg spektakla.

Printskrin: vote.nba.com

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mimi

    4. januar 2018 | 03:56

    Prosli put smo delili na mrezama, glasali, bili opsednuti njime I ponosni. On nije imao dilemu da ne igra za Srbiju. I ne sto nije igrao...nismo mi nerazumni nego je ostavio Saleta bukvalno na cedilu skoro pred svetsko prvensvo. Uz duzno postovanje ne glasam ovoga puta. Razumece isto kao sto smo mi njega. Srecno svima

  • Snooker

    4. januar 2018 | 04:16

    Evo trcim

  • Jimmy

    4. januar 2018 | 07:18

    Smejurija od lige i sporta taj nba. Vecina na parketu su tu samo da pomognu glavnim igracima da pune sve kolone i sutaju po 30 puta po tekmi. A za all star da ne pričam. Komercijala teska vec 15ak godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA