≫ 

Ipak je odan Grobarima: Đorđe Gagić drugi put među svojima

Partizan i zvanično ima novog centra

  • 25

Ono što se znalo, zvanično je potvrđeno - Partizan će u utakmicu sa Zadrom (četvrtak ,17 časova) ući jači za centra Đorđa Gagića.

>>>Partizan zove navijače: Besplatan ulaz na duel sa Zadrom!

Bivši reprezentativac Srbije i centar crno belih potpisao je jednoipogodišnji ugovor, potvrđeno j ena klupskom sajtu, i za razliku od prethodnog puta, kada je u klubu nosio dres sa brojem 14, ovoga puta odabrao broj 41.

- Srećan sam što sam ponovo u Partizanu i što imam priliku da ponovo zaigram u crno-belom dresu. Bilo je raznih tumačenja i nagađanja kada sam odlazio i na to ne bih voleo da se puno vraćamo. Mislim da su moja dosadašnja karijera i moj povratak u Partizan pokazali kome sam veran i kome pripadam. Radujem se saradnji sa trenerom Čankom i jedva cekam da ponovo istrčim pred navijače -  izjavio je Gagić za klupski sajt.

Da podsetimo, Gagić je nakon odlaska iz Partizana igrao za Gazijantep, Brindizi, Tenerife, Istanbul i Ješilgiresun, odakle se i vratio u Beograd.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☆☆☆

    3. januar 2018 | 16:08

    Mučenik.

  • Tito,Krcun,Komar,Medaric,Nusref,Robert,Refik..

    3. januar 2018 | 17:14

    Lako se vratiti u klub koji nije menjao adresu i ime...mozda bi se i neki drugi vratili u jedan klub ali neznaju tacnu adresu🤣

  • Gorgeous

    3. januar 2018 | 16:38

    Prvi zapalio kad je prigustilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA