≫ 

Pobedio bolest i vratio se: Srbin posle NBA epizode potpisao za Megu

Ognjen Jaramaz će posle letnje lige u dresu Njujork Niksa i teške bolesti ponovo obući dres kluba uz Sremske mitrovice

  • 2

Nesuđeni bek Njujork Niksa i 58. pik na draftu Ognjen Jaramaz, posle višemesečne pauze zbog bolesti, vraća se na mesto starog uspeha, u Mega Bemaks

>>>Ipak je odan Grobarima: Đorđe Gagić drugi put među svojima

Tako će pretposlednji klub ABA Lige ući značajno pojačan u nastavak sezone. Mladom i talentovanom beku Mege će ovo biti peta sezona u klubu sa kojim je osvojio Kup Radivoja Koraća pre dve sezone, igrao finale plej-ofa ABA lige i u čijem dresu je izabran od strane Njujork Niksa, za koje je nastupao u Letnjoj ligi.

Printscreen: Youtube/NYK RISE UP

Ognjen Jaramaz je posle potpisivanja ugovora bio veoma uzbuđen zbog novog „debija“ u dresu Mege posle duže pauze zbog bolesti:

-Veoma mi je drago što se napokon bliži trenutak kada ću ponovo zaigrati zvaničnu utakmicu. Sticajem nesrećnih okolnosti bio sam primoran da napravim višemesečnu pauzu. U pitanju je bila plućna embolija koja je sada u potpunosti sanirana. Zdrav sam, osećam se odlično i to mi je najbitnije - rekao je Jaramaz a potom i nastavio:

- Sistem mi je i te kako poznat. Stoga, neće biti problem uklopiti se, premda sam bio odsutan duži vremenski period. Izuzetno sam motivisan i optimističan kada je u pitanju predstojeći deo sezone… i kada je reč o timu, i kada je reč o meni, naravno. Verujem da će rezultati biti sve bolji kako vreme bude odmicalo, a nadam se i da će moj doprinos takvim rezultatima biti značajan. Sve u svemu, izuzetno sam uzbuđen zbog svega što sledi - izjavio je Jaramaz.

Da podsetimo, Ognjen Jaramaz igra na poziciji beka i u Megi je od svoje 17. godine. U ABA ligi je prošle sezone u proseku imao 10.8 poena i 3.6 asistencija, u Košarkaškoj Ligi šampiona je beležio 11.9 poena i 3.1 asistenciju dok je u Super ligi imao 14.5 poena i 3.7 asistencija.

Bio je pozivan je na širi spisak reprezentacije Srbije 2016. i 2017. godine a sa mladom reprezentacijom na Evropskim prvenstvima ima osvojenu bronzu 2014. i zlato 2015. godine.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA