≫ 

Bogdan efikasniji od Tea, Klipersi prejaki za Kingse (VIDEO)

Dobre role srpskih košarkaša u međusobnom duelu

  • 1

Los Anđeles Klipersi opravdali su ulogu favorita protiv Sakramento Kingsa, pobedili su rezultatom 126:105 i nastavili dobar niz od poraza sa Golden Stejtom na istom mestu.

Od tada, ekipa Doka Riversa upisala je četiri vezana trijumfa, uključujući i ovaj poslednji protiv sastava iz prestonice Kalifornije.

Pitanje pobednika nije se postavljalo ni sekunde, jednostavno, Klipersi, pojačani za oporavljenog Grifina i Teodosića, bili su prejaki za goste u čijim je redovima još jednu dobru partiju pružio srpski bek Bogdan Bogdanović - ovoga puta ubacio je 13 poena, upisao i 5 asistencija.

>>> Kajri Irving ustalasao Ameriku: Duhovno sam povezan sa Teslom, vidim svevideće oko već šest meseci...

Na drugoj strani, jednako dobar bio je i Teodosić koji je sa 11 poena (3/5 za tri) i takođe pet asistencija doprineo ubedljivom trijumfu Klipersa.

Ponovo najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je sjajni Lu Vilijams sa 26 poena, iza njega Harel je dodao 17, Rid je ubacio 14, Deker i Džonson po 13, Grifin 11...

Odlično su svi igrači kojima je Rivers dao šansu odradili posao, pa se odsustvo prvog centra Deandrea Džordana zbog lakše povrede praktično nije ni osetilo.

Kod Kingsa, koji su pretrpeli 28. poraz u sezoni, i trenutno su na deobi poslednjeg mesta na Zapadu, centar Vili Kouli-Stajn bio je bolji od ostalih sa 23 poena, dok je Foks postigao 17.

Bio je ovo drugi duel ova dva tima u samo tri dana i druga pobeda Klipersa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA