≫ 

Teo mangupskom forom namagarčio Jokićevog saigrača: Komentator nije mogao da zadrži smeh kad je video kako ga je osramotio (VIDEO)

Priča se da je Vili Barton i dalje u vazduhu posle finte Teodosića...

  • 1

Bilo je ovo veoma bogato veče za srpske košarkaše u NBA ligi. Bogdan Bogdanović je ostvario rekord karijere sa 25 poena, uz šutiranje trojki 6 od 6. dok su Miloš Teodosić i Nikola Jokić imali međusobni okršaj u duelu Klipersa i Nagetsa.

I jedan i drugi su bili sjajni. Teo se na kraju radovao jer je njegov tim došao do pobede od 109:104, a on je dao doprinos sa 15 poena, uz 5 asistencija i 4 skoka, a pogido je i jednu od najbitnijh trojki, pri rezultatu 96:96.

Ipak, potez po kome će se sigurno pamtiti ovaj duel jeste treuntak kada je Teodosić oduzeo loptu Viliju Bartonu, a zatim ga u kontri neverovatnom fintom faktički osramotio pred košem. Posle jednog ''cimanja'' telom Barton je proleteo kroz vazduh, a Teodosić sačekao i lagano poentirao.

Čak i komentatori nisu mogli da zadrže smeh posle ovog poteza srpskog igrača.

Srbi su inače imali sjajno veče u NBA ligi, a zaigrao je posle duže pauze i Boban Marjanović, koji je odmah pokazao ono što najbolje zna - silovita zakucavanja!

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezda je zivot sve drugo su sitnice

    18. januar 2018 | 08:29

    Teo sada postaje jedan od glavnih igraca klipersa, a ljetos su ga neki osporavali SAMO NAPRIJED TEO!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA