≫ 

Partizan razbio Megu u paklu Pionira s razjedinjenim Grobarima i ostao u igri za plej-of (VIDEO) (FOTO)

Crno-beli došli do ubedljive pobede, a meč je obeležila atmosfera na tribinama

  • 54

Košarkaši Partizana savladali su Megu u 19. kolu ABA lige sa 89:73. Iako su crno-beli faktički izgubili sve šanse za plej-of posle pobede Mornara protiv Igokee i sada imaju samo teoriju da Barani izgube preostala tri meča, a da Partizan pobedi na sva tri do kraja regularnog dela.

Ipak, i pored toga, na tribinama je ključalo! Ponovo smo videli situaciju da su Grobari razjedinjeni na tribinama. U Pionir se vratio i bivši vođa Miloš Radisavljević Kimi, i grupa oko njega je okupirala B tribinu i pravila pravi delirijum na tribinama.

Aktuelne vođe Grobara i njima lojalne grupe bile su na standardnom mestu na tribini D, a nije prošlo i bez prozivki dve suprotstavljene strane.

PARTIZAN - MEGA BEMAKS 89:73 (22:14, 27:17, 22:21, 18:21)

Partizan: Vilijams-Gos 17, Von 6, Si 17, Tadić, Aranitović 6, Marinković 12, Veličković 3, Pecarski 6, Gagić 12, Šalić 10

Mega: Rebić 11, Sinovec 8, Marjanović 8, Čančar 12, Čarapić 4, Jaramaz 4, Bitadze 4, Lazić 9, Koprivica 4, Fundić 9

Foto: Partizan NIS

Pun Pionir pogodovao je košarkašima Partizana, i pored toga što su se u hali čule dve različite pesme, jer su razbili Megu već u prvom poluvremenu nošeni sjajnim navijanjem.

Od starta se je Partizan stvorio prednost od nekoliko poena prednosti. Mega je to sustigla do sredine prve četvrtine, ali je u poslednjem minutu Partizan vezao 6 poena i na kraju prvog perioda igre vodio je sa 22:14.

U istom ritmu su nastavili i na startu druge, i brzo su stigli do +10, a zatim na krilima raspoloženog Bandže Sija i do +20! Do poluvremena je bilo 49:31.

Foto: Partizan NIS
Foto: Partizan NIS

Tokom treće četvrtine prednost je prelazila i 25 poena, a na kraju su crno-beli imali +19 (71:52), a Bandži Siju su se pridružili i Đorđe Gagić i Vilijams Gos, koji su tokom treće četvrtine prešli dvocifreni učinak.

Izabranici Nenada Čanka su se malo opustili tokom četvrte četvrtine i delovalo je da bi možda mogli da imamo i neizvesnu završnicu, jer je Mega prišla na samo deset poena zaostatka.

Ipak, posle toga su Vanja Marinković i Vilijams-Gos napravili seriju 5:0 i vratili su prednost na komfornih +15. Rebić je postigao trojku i ponovo smanjio prednost, ali je identično uzvratio i Vanja Marinković i tada je već sve bilo jasno. Mega posle toga nije mogla da se vrati.

VIDEO: Pogledajte atmosferu među aktuelnim vođama Juga i njihovim lojalnim grupama

VIDEO: Pogledajte atmosferu pre utakmice među navijačima Partizana

Pogledajte i fotografije:

Foto: Partizan NIS
Foto: Partizan NIS
Foto: Partizan NIS
Foto: Partizan NIS
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Partizan NIS
Foto: Partizan NIS
Foto: Partizan NIS
Foto: Partizan NIS
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Daljinac

(D. U. / S. G.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда *(€$&®£©±¥[])¥¥

    4. februar 2018 | 19:40

    Опаааа. Пали се машина за 5-о место. Добиће похвалницу.

  • kuma

    4. februar 2018 | 22:32

    Gledajte i ucite se vi sto navijate za male klubove..uciteove casove ljubavi...nema kluba ni navijaca na svijetu i okolini koji vole svoj klub kao navijaci partizana..zato i jesu najbolji..bravo..

  • Tanče

    4. februar 2018 | 20:32

    Bravo Partizan! Samooooo gaziiiiiii!!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA