Košarkaši Partizana prvo pozdravili Alkatraze, potom otišli kod Kimija, a onda se Novica kod tunela popeo na reklamu i pokazao šta misli o svemu (VIDEO)

Dve različite slavljeničke pesme dočekale su crno-bele košarkaše posle pobede nad Megom

  • 30

Košarkaši Partizana ubedljivo su savladali Megu sa 89:73 u paklenoj atmosferi u Pioniru gde su Grobari bili razjedinjeni.

Crno-belima je očigledno prijao pun Pionir i glasna podrška, iako su sve vreme sa tribina bile dve različite pesme. Na kraju su ipak ispoštovali obe grupe.

Prvo su predvođeni kapitenom Novicom Veličkovićem otišli do tribine sa aktuelnim vođama Juga i grupama koje su im lojalne i tu su pozdravljeni pesmom ''Volim ga'', a zatim su otišli do grupe Grobara okupljene oko Miloša Radisavljevića Kimija.

>>> KIMI NAPRAVIO LUDNICU U PIONIRU: Pogledajte kakav je delirijum nastao među Grobarima kad je stala pesma sa razglasa (VIDEO)

Tamo je grmela pesma ''Ova glava luda'', pa su se slavlju pridružili i košarkaši Partizana.

Zatim je Novica Veličković po izlasku u tunel odlučio još jednom da zahvali Grobarima na podršci. Popeo se na reklamu, skinuo je dres sa brojem 12 na leđima i pokazivao ga navijačima, očigledno želeći da kaže da su oni, fudbalskim žargonom rečeno, njihov 12 igrač.

Aplauidrao je najpre grupi gde je bio Kimi, a zatim se okrenuo i prema drugoj strani Grobara i time hteo da kaže da im znači njihova podrška, ma sa koje strane da dolazi i da bi verovatno za klub najbolje bilo da je ujedinjena.

VIDEO: Pogledajte kako je Kimi vodio navijanje

VIDEO: Pogledajte kako su navijali aktuelne vođe Juga i grupe koje ih prate

Daljinac

(S. G./D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radovan I

    4. februar 2018 | 22:38

    Ogavno i jadno. Sam kapiten je intelektualno zakrzljao a o placenim nazovi navijačima nema se šta lepo reći. Na niske grane je spao Partizan.

  • Br@de

    4. februar 2018 | 22:30

    Mesto im je na robiji!

  • Br@de

    4. februar 2018 | 22:30

    Zašto forsirate kriminalce?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA