≫ 

Novicki u faličnom dresu postao deo NBA istorije

Forma je prolazna klasa je večna

  • 5

Dirk Novicki je u utakmici sa Lejkersima, koju je njegov tim izgubio, obeležio više od 50.000 odigranih minuta u ligaškom delu sezone i to u neispravnom dresu. 

>>>Kamera voli Teodosića, on nju nimalo: Kameno lice Srbina nije promenio ni vickasti Beverli (VIDEO)

Izgleda da vreme odlilnom Nemcu ne može ama baš ništa. Jedan od najboljih evropskih košarkaša upisao je više od 50.000 minuta u dresu Maveriksa i to u ligaškom delu.

To je osim njemu, pošlo za rukom još samo šestorici košarkaša: Karimu Abdulu Džabaru, Karlu Melounu, Kevinu Garnetu, Džejsonu Kidu i Elvinu Hejsu. Ipak, ostaće upamćeno da je ime na dresu u slavljeničkoj noći ostalo upisano pogrešno.

- Zapravo, tek sam sada to video. Nisam imao pojma. Pretpostavljam da se to događa. Obično pogledam dres, dešava se. Pretpostavljam da i to oslikava našu sezonu - rekao je Novicki posle utakmice.

Da podsetimo, Dirk Novicki već 20 godina nosi dres kluba iz Dalasa sa kojim je 2011. godine osvojio šampionski prsten. Trinaest puta nastupio je na Ol-staru, najbolji trojkaš je bio 2006. godine. Osvojio je brojna priznanja i novim podvigom samo je učvrstio svoje mesto u NBA istoriji.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA