≫ 

Zvezda kreće seriju od pet mečeva za 10 dana, a može da se završi prvim trofejom u sezoni!

Prva utakmica u seriji je Armani u petak od 19 sati u Pioniru u Evroligi

  • 5

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević pozvao je navijače da naprave odličnu atmosferu i pomognu ekipi da protiv milanskog Armanija upiše novu pobedu u Evroligi.

>>> Čović odgovorio Partizanu, prokomentarisao i bojkot Delija: Vreme je izlečilo i Paradu ponosa

Ovaj duel označava početak velike serije mečeva od pet za 10 dana, a serija može da se završi trofejom u Kupu Koraća. Posle Armanija, Zvezda u ponedeljak igra sa Zadrom, a već od četvrtka nastupa na Kupu Koraća u Nišu (prvi rival Borac, pa najverovatnije FMP, pa Partizan)

- Ekipa iz Milana postiže najviše poena u ligi. Tim koji ima izvanrednu spoljnu liniju, Tiodor, Džerels, Gaudlok, Micov. Na sve to, nezadovoljni dosadašnjim učinkom u Evroligi, dodali su još jednog izvanrednog šutera i pojačanje Kuzminskasa, koji je još više ojačao spoljnu liniju", podsetio je Alimpijević u najavi meča za klupski sajt.

Foto: Marko Todorović

Dodao je da je Armani, kojeg je Crvena zvezda ove sezone savladala u Milanu 91:88, igra znatno bolje u poslednje vreme i da je slavio u tri od poslednje četiri utakmice u Evroligi, među kojima i na gostovanjima protiv Baskonije i Barselone.

"Mi smo protiv FMP-a ušli u novi mini ciklus koji se završava utakmicama nacionalnog kupa u Nišu i želimo pobedu sutra. Svaka pobeda u Evroligi mnogo znači u svakom smislu, pozivam naše navijače da ispune dvoranu, jer je mnogo lakše nositi sve izazove u prepoznatljivom ambijentu i to je otežavajuća okolnost za svaku gostujuću ekipu - kaže Alimpijević.

Utakmica 22. kola Evrolige Crvena zvezda - Armani igra se sutra od 19 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić" (Sport klub 1)

(D. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA