≫ 

Pukle emocije u Zvezdinoj svlačionici zbog Glogovca: Milion puta sam pre utakmice gledao taj snimak iz Nebeske udice (VIDEO)

Košarkaš Zvezde bio je posebno motivisan na utakmici protiv Armanija gde je ostvario i svoj lični rekord u Evroligi

  • 11

Zvezdini košarkaši odigrali su maksimalno motivisano meč protiv Armanija i savladali su tim iz Milana sa 100:89 u Pioniru. Dodatnu motivaciju dobili su govorom Nebojše Glogovca, u čiju čast je sa razglasa pušten isečak iz filma ''Nebeska udica'', neposredno pre minuta ćutanja za glumca koji nas je prerano napustio.

>>> Ceo Pionir se naježio zbog govora Nebojše Glogovca koji je pušten sa razglasa pred Zvezdin meč (VIDEO) (FOTO)

Jedan košarkaš Zvezde ipak je bio posebno motivisan - Stefan Janković. On je sa 15 poena odigao svoju rekordnu partiju u Evroligi, a ovo mu je bila i prva u kojoj je imao dvocifreni učinak. Videlo se po njegovim potezima i borbi na parketu da ima poseban žar u očima da baš ovu utakmicu odigra najbolje što može.

Igrao ju je za Nebojšu. Za Kaju, čiji će ga govor iz ''Nebeske udice'' motivisati do kraja karijere, kao što ga je motivisao i do sada.

- Izbacio sam ovu sliku iz filma, mom ocu je on bio omiljeni glumac. Njega je mnogo pogodilo, a i mene isto. Milion puta mi je poslao posle utakmice tu sliku. Mlad čovek, život je život. Morao sam da izbacim tu sliku jer mi je mnogo značajna. Deset puta mi je otac poslao posle neke utakmice i ove sezone - rekao je Stefan Janković.

Pogledajte i kako je govor Nebojše Glogovca iz Nebeske udice motivisao igrače pre meča:

Daljinac

(B. V. / D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA