≫ 

Drama najboljeg košarkaša BIH: Zbog bolesti izgubio NBA ugovor, a pitanje je da li će se vratiti na teren! (VIDEO)

Čelnici Milvokija raskinuli ugovor sa najboljim košarkašem BIH

  • 2

Košarkaški klub Milvoki Baks raskinuo je ugovor sa Mirzom Teletovićem.

Bolest je učinila svoje, Teletović je uložio maksimalan trud da se vrati na parket, ali to nije realnost. Imao je plućnu emboliju pre četiri mesca i još uvek oseća posledice, a pitanje je da li će mu biti bolje u dogledno vreme.

On je u 10 mečeva ove sezone imao prosek od 7,1 poena, 2,3 skoka i asistenciju za 16 minuta na parketu.

- Zdravlje naših igrača je primarno za nas. Mirza i klub u saradnji sa doktorima od decembra rade na tome da se oporavi. Sada je vreme da svi nastavimo dalje. Cenimo što je Mirza uradio za organizaciju Baksa. Želimo mu dobro zdravlje i lep život sa porodicom. - poručili su čelnici Milvokija.

Foto: Tanjug/AP

Mirza Teletović je poručio da još nije kraj.

– Hteo bih da zahvalim čelnicima i medicinskom timu Baksa, koji su bili maksimalno posvećeni mom oporavku i koji su se trudili da sve prođe u najboljem redu. Razilazimo se u prijateljskim odnosima. Što se tiče mog oporavka, on ide jako dobro, a moje stanje prate najbolji specijalisti - kaže Teletović i dodaje:

– Moram istaknuti da moja karijera još nije gotova, kako se spekulisalo. U narednim mesecima maksimalno ću se posvetiti vraćanju u formu, kako bi bio fizički spreman kada se odlučim vratiti na parket. Zasad pratim košarku “s parkinga”.

U NBA karijeri je igrao za Bruklin, Finiks i Milvoki.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA