≫ 

Bjelica zaustavio NBA šampione: Brutalno je blokirao pleja Golden Stejta u poslednjem napadu (VIDEO)

Srpski košarkaš pružio je odličnu partiju u trijumfu Timbervulfsa nad Voriorsima

  • 2

Minesota je srušila šampione NBA lige Golden Stejt sa 109:103, a jedan od ključnih igrača Timbervulfsa bio je Nemanja Bjelica! On je postigao 10 poena, ali je ''punio sve kolone'', pošto je imao i 7 skokova, 4 asistencije, 3 ukradene lopte i dve blokade.

Upravo je jedna njegova blokada i presudila Golden Stejtu, kada je u brutalno zaustavio Kvina Kuka, koji je u odstustvu Stefa Karija igrao pleja za Voriorse.

Citiraćemo komentatora, koji je to prokomentarisao rečima "rekao mu je sedi dole", a nakon toga je i Bjelica dao sebi oduška i počeo je da slavi pobedu sa navijačima pobedonosno šireći ruke ka njima.

Bjelica je iz igre imao nešto slabiji učinak, šutirao je 4 od 12, ali je bio jedan od ključnih igrača u svojoj ekipi, gde se posebno istakao Karl-Entoni Tauns sa 31 poenom i 16 skokova, kao i Endrju Vigins sa 23 poena.

Kod Voriorsa su se istakli Kevin Durent sa 39 poena, i Klej Tompson sa 21 poenom, a falio je učinak Stefa Karija, koji nije igrao. Zaza Pačulija je imao dabl-dabl sa 16 poena i 11 skokova, ali je i on dobio jednu rampu od Bjelice tokom meča.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    12. mart 2018 | 12:40

    Svaka cast

  • abudlah

    12. mart 2018 | 10:31

    i 30% je dobar sut posle utakmice gde skoro da nije ni promasio.. prava doktorska partija belog u belom mantilu :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA