≫ 

Svet je u delirijumu zbog Jokićeve finte kojom je izvrteo čitavu petorku Sakramenta: Čak je i Bogdan naseo na njegov dribling (VIDEO)

Neverovatan potez srpskog centra, koji je fintom izbacio iz igre čitav tim Kingsa, a zatim proigrao svog saigrača koji je lagano poentirao pod košem

  • 10

Nikola Jokić nastavlja da dominira na NBA terenima, a ovoga puta je to uradio u direktnom duelu njegovog Denvera protiv Sakramenta za koji nastupa Bogdan Bogdanović, gde je njegova ekipa demolirala Kingse sa 130:104, a on je ya 17 minuta na parketu postigao 20 poena i imao 11 skokova i 10 asistencija.

>>> Jokić protiv Bogdana odigrao kao nikad, istorijski tripl-dabl: Uništio je Sakramento za samo 17 minuta! (VIDEO)

Duel dva srpska košarkaša u potpunosti je pripao srpskom centru, koji je došao do novog tripl-dabla, koji je ostvario već posle 17 minuta na parketu.

Ipak, potez koji će posebno da se pamti jeste finta kada je pred kraj druge četvrtine posle duela sa Vilijem Kouli Stejnom napravio takvu fintu, da je čitava petorka Sakramenta krenula u jednom pravcu, dok je on proigrao Džamala Marija, koji je bio sam pod košem i lagano je poentirao.

>>> Bjelica zaustavio NBA šampione: Brutalno je blokirao pleja Golden Stejta u poslednjem napadu (VIDEO)

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA