≫ 

Šarenac objasnio zašto misli da je Alimpijević bolji od Radonjića!

Poznati košarkaški komentator gostovao u emisiji i pričao o zanimljivim stvarima

  • 8

Slobodan Šarenac poznati košarkaški komentator istakao je da se, po njegovom mišljenju, Dušan Alimpijević mnogo bolje snalazi na klupi Crvene zvezde od Dejana Radonjića. Šarenac je gostovao u emisiji Merdianbet gde je pričao o raznim temama, a između ostalog i o tome zašto je rekao Koštunica umesto Raduljica.

>>> Biće Šarenice i bez Žike: U isto vreme na istom mestu, uz poznati voditeljski par

- Svi su vikali "Jao kako se Alimpijević snaći". On se po meni bolje snalazi nego kada je Radonjić došao u Zvezdu. Pitanje je kako bi se Radonjić snašao da ima ovaj tim Zvezde i obratno, kada bi Alimpijević imao onaj tim iz Radonjićeve ere - objasnio je Šarenac.

On se osvrnuo i na čuvenu rečenicu "Loptu ima Koštunica", umesto Raduljica

- Ne mogu da kažem zašto sam to rekao. Znam da sam gledao monitor i statistiku i mahinalno sam izgovorio Koštunica. Smejao sam se posle toga i nisam pokušavao da sakrijem. - kaže popularni Šareni.

Printskrin: Youtube/ Sportnetwork TV

Na pitanje da li svako može biti komentator ko poznaje sport odgovara iskreno.

- Daju oni sve od sebe, ali sve je u tome da li imate ili nemate to. Mislim na znanje, elokvenciju, temperament, harizmu. Neko ko zna sve o igračima možda ne može da iznese komentarisanje na lep način. Treba shvatiti da utakmice ne gledaju samo basket stučnjaci, nego i baba, deda, radnici, profesori - objašnjava Šarenac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nenad

    12. mart 2018 | 20:03

    radonja je zlostavljao spance, u vitoriji mu ucenili glavu, igrao najbolju odbranu dve sezone u celoj evropi, zvezda imala svoj pecat, izbacio gomili igraca u nba, fener i dr, igrao 1/4 finala sa cska tri tekme na jedan posed, osvojio za tri sezone 8/9 trofeja, DOMINIRAO !!! alimpijevicu su radonjine cipele vece tri broja, mnogo jos on mora da napravi i osvoji da bi ga neko uopste poredio sa dr. radonjom...

  • delija

    12. mart 2018 | 16:48

    Jedan je Radonja

  • zigzag

    12. mart 2018 | 15:53

    Један је Радоњић Дејан!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA