Isti novinar ponovo iznervirao Alimpijevića: Kada je čuo pitanje, bukvalno je proključao od besa (VIDEO)

Trener crveno-belih je shvatio pitanje kao omalovažavanje svoje ekipe

  • 13

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević upao je u žestoku raspravu sa jednim novinarom na konferenciji posle ubedljive pobede njegove ekipe nad Cibonom.

Iznerviralo ga je pitanje koje je nakon njegovih uvodnih utisaka glasilo: ''Da li mislite da zbog ovakve Cibone ne može da se kaže da je Zvezda izašla iz krize?''

- Ja to ovako shvatam. Kada Crvena zvezda igra dobro, onda protivnik nije bio dovoljno dostojan, kada igra loše, onda je Zvezda loša. Vi pričate o izlasku iz krize. Mislite zbog Barselone? Svima je jasno da u toj utakmici nemamo prostora da jedan sekund pričamo o košarci. Ne razumem šta je problem? Izgubiti od Barselone u Barseloni? Je l' realno očekivati da imamo dve pobede nad jednom Barselonom? Je l' realno očekivati da mi sada imamo dve pobede više od te iste Barselone u Evroligi?

Foto: Telegraf

Novinar je zatim nastavio: ''Nisam vas to pitao, ne radi se o porazu, već o pristupu igri vaših igrača na tom meču, kad ste se već dotakli Barselone, od prvog do poslednjeg minuta''.

- Šta želite da vam odgovorim na to? - kontrapitanjem je odgovorio Alimpijević.

Kako ocenjujete pristup igre vaših igrača na tom meču?

- Jako loš - kratko je završio trener Zvezde.

Isti novinar takođe je posle utakmice protiv CSKA iz Moskve slično iznervirao Alimpijevića. Podsetimo, tada je muk trenera Zvezde trajao 10 sekundi pre nego što mu je oštro odgovorio.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kakva nevaspitana rulja

    12. mart 2018 | 20:41

    Postali ovi sportisti. Ne smijes ih pitati ono sto imne odgovara.

  • Čika Jova

    12. mart 2018 | 21:06

    Treba razmišljati i u pravcu da i među novinarima ima, kao i u svim zanimanjima pismenih, pametnih, inteligentnih i onih drugih, i to ne malo. Kao što neće novinat, navijač Partizana, ništa pametno da pita trenera Zvezde, tako ni novinar, navijač Zvezde, neće lepo da se ponaša prema treneru Partizana. Čista neprofesionalnost, a krivi su urednici. Sposoban novinar nikad neće pokazati navijačko opredeljenje (Marko Marković, Radivoje, Raća Marković...).

  • sever

    12. mart 2018 | 22:42

    Alimpijevicu bolje je ti je da cutis, jer tada ce neko pomisliti da nesto i vredis!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA