Objavljuje fotke sa kokainom, Žoc je zbog njega otišao iz Grčke, prozivao je i Saleta: On je najluđi predsednik na svetu (FOTO)

Dimitris Janakopulos je za kratko vreme koliko na čelu Panatinaikosa, stvorio mnogo neprijatelja i konstatno otvara nove frontove

  • 0
Dimitris Janakopulos Foto: Instagram.com/ dpg7000

Grčki fudbal ponovo će se vratiti na program nakon suspenzije, koja je ukinuta uz uvedeno novo rigorozno pravilo. Sve to zakuvao je predsednik PAOK-a, Ivan Savidis, koji je s pištoljem upao na teren i pretio sudiji koji je poništio gol njegovoj ekipi u derbiju protiv AEK-a.

Kontroverzni vlasnici jedno su od obeležja grčkog sporta. Gotovo da nema predsednika nekog jakog kluba koji nema neku aferu i skandal iza sebe.

Jedan od onih koji i ne skrivaju koliko su "ludi" jeste predsednik košarkaškog kluba Panatinaikos, Dimitris Janakopulos.

On je preuzeo "posao" nakon što su se čuvena braća Janakopulos, Pavlos i Tanasis, koji su bili vlasnici Panatinaikosa od 1987. godine, povukli posle punih 25 godina i za to vreme od kluba iz Atine stvorili možda i najvećeg evropskog giganta u košarci.

Foto: Profimedia/Corbis

Međutim, mlađi Janakopulos se očigledno ne snalazi toliko dobro u poslu kao njegov otac Pavlos i stric Tanasis. Od kada je preuzeo PAO 2012. godine prvo se razišao sa Željkom Obradovićem, koji je napustio Atinu posle 13 godina. Koliko je to bio loš potez najbolje govore trofeji koje je Žoc osvojio sa Zelenima - 5 pehara Evrolige, 10 titula u Grčkoj i 7 Kupova Grčke.

I kasnije je imao neke skandalozne objave na društvenim mrežama. Vređao je i samog Obradovića montažama na kojima je stavljao patlidžan na lice slavnog trenera, aludirajući na to kako mu se promeni boja lica kada se iznervira, pa je ušao u sukob sa navijačima Fenerbahčea, koji su branili svog trenera, a tom prilikom je koristio i uvredljiv rečnik.

- Košarka je sport, a ne rat! Ali budite sigurni... sledeći koji bude komentarisao moju porodicu, doći ću u tvoju kuću u Turskoj i je**ću te dok ne iskrvariš... Nadam se da sam bio jasan - vređao je Janakopulos nedavno posle utakmice dva tima u januaru.

Navijači Panatinaikosa ipak su oduševljeno pozdravili Obradovića; Foto: Ultras-Tifo.net

Dimitris Janakopulos je odgovoran i za prvu utakmicu u istoriji da igrači pred početak meča nisu ustali sa klupe tokom sviranja himne Evrolige.

Čak je pretio i napuštanjem Evrolige, a i nedavno je na Instagramu isprozivao predsednika Evrolige Đordija Bertomeua.

Takođe je besneo i posle Zvezdinog meča ove sezone, a prozivao je i sadašnjeg selektora Srbije Aleksandra Đorđevića i okrivio ga za gubitak titule u vreme dok je on bio trener PAO-a.

Kontroverzni biznismen je veoma aktivan na ovoj društvenoj mreži, gde često objavljuje i privatne fotografije, često iz noćnog provoda ili one na kojima deluje bahato sa cigaretom, po ugledu na nekog narko-bosa.

Idol mu je očigledno Al Paćino i njegov lik u filmu "Scarface" - Toni Montana. To je i jedna od najčešćih objava na njegovom profilu, jer s vremena na vreme se pojavi fotografija ili isečak iz filma.

Čak je obeležio i 34 godine od pojavljivanja filma, kada je objavio i fotografiju "Tonija Montane", koji na stolu ima gomilu kokaina pred sobom.

Takođe ima i neke mračne poruke poput: "moja glava je veoma mračno mesto", "Nekada čak i đavo sedi u pozadini i divi se mom poslu".

Fotografije iz provoda su ipak nešto posebno i dodatno objašnjenje nije preterano potrebno.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA