≫ 

Ušli smo u svlačionicu Kingsa, a tamo nam je Bogdan otkrio surovu istinu NBA lige! (VIDEO)

Ekipa Telegraf sporta nalazi se u Sakramentu u poseti našem košarkašu, gde će pratiti neke NBA utakmice Kingsa

  • 4

Video je sniman Motorola X4 telefonom

Jedna od najzanimljivijih utakmica NBA večeri viđena je u glavnom gradu Kalifornije. Sakramento je gubio 5 poena na poluvremenu. Izuzetno raspoložen je bio Bogdan Bogdanović koji je ubacio 21 poen, ali je na samom kraju ipak slavila Indijana 106:103.

Posle meča ekipa Telegrafa bila je u svlačionici Kingsa i pričala sa Bogdanom Bogdanovićem koji je otkrio surovu istinu o NBA, a to su - poraz i pobeda se odmah zaboravljaju, dueli su oštri i prljavi, a čak i nepoznati igrač protivničke ekipe može da ti ubaci 25 poena na meču.

- To je NBA,  treba da se zaboravi što pre ono što je bilo. Jedna noć dobra, druga loša, takva je cela sezona. Sledeća utakmica je za dva dana. Još smo mladi, ne igramo jedni za druge i onda se pogubimo i pravimo greške amaterske. To sve razumem i ja sam bio takav prolazio sam kroz to. Jasno mi je, vreme će pokazati kakvi smo kad izrastemo - kaže Bogdanović u kameru Telegrafa.

Foto - Ilustracija: Telegraf

On je imao oštre duele sa rivalima iz Indijane posebno sa Stivensonom od koga je dobio lakat!

- Ovde su jaki dueli koji se shvataju lično, ideš direktno na čoveka, ima i tog trash talk-a (prljavi govor). Ja to volim, to te i motiviše na neki način, tera da daš veći doprinos. Ja sam zadovoljan sa onim večeras što sam pokazao. Sledeća utakmica je za dva dana moram biti spreman.

(Specijalni izveštači Telegrafa iz Sakramenta Bojan Vinulović i Dejan Timotijević)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja doktor ™

    30. mart 2018 | 11:56

    Лепо да неко прати наше кошаркаше тамо, ваљда ће се и они нама одужити следеће лето у кини

  • Boske100

    30. mart 2018 | 12:30

    A jel to on prvi naš košarkaš u NBA ligi pa da nam otkriva surovu istinu? Ovaj Bogdanović još malo pa pravi velikan/legenda košarke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA